bıçaklı saldırı Haberleri

bıçaklı saldırı haberleri ve güncel bıçaklı saldırı gelişmeleri, bıçaklı saldırı ile ilgili tüm video, bıçaklı saldırı fotoğrafları ve bıçaklı saldırı haberleri ilkhaberin.com sitemizde


İSLAM DÜNYASI

HÜDA PAR Bursa İl Teşkilatı, İnegöl ilçesinde bir grup tarafından defalarca bıçaklanarak katledilen Suriyeli H.K'nin ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

İSLAM DÜNYASI

Çek Cumhuriyeti'nin batısındaki Domazlice kasabasında bir ilkokulda bir kızın sınıf arkadaşlarına bıçakla saldırması sonucu 2 kişi yaralandı.

İSLAM DÜNYASI

Almanya'nın Kuzey Ren Vestfalya eyaletinin Solingen kentinde, 3 kişinin öldüğü bıçaklı saldırıyı DAİŞ üstlendi.

İSLAM DÜNYASI

Merkez Yeşilyurt ilçesinde çıkan kavgada bıçaklanarak ağır yaralanan genç, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

İSLAM DÜNYASI

İngiltere'nin kuzeybatısındaki Merseyside'a bağlı Southport'ta meydana gelen bıçaklı saldırıda ölü sayısının üçe yükseldiği bildirildi.

İSLAM DÜNYASI

İngiltere'nin Southport kentindeki bıçaklı saldırıda 2 kişi hayatını kaybetti, 9'u çocuk 11 kişi yaralandı.

İSLAM DÜNYASI

İngiltere'nin batısındaki Southport'ta düzenlenen bıçaklı saldırılarda en az 8 kişi yaralandı.

SİYASET

Geçtiğimiz günlerde madde bağımlısı bir şahsın 4 kişinin ölümüne, 5 kişinin de yaralanmasına yol açtığı bıçaklı saldırısını kınayan HÜDA PAR...

İSLAM DÜNYASI

Bingöl'de madde bağımlısı bir kişinin bıçaklı saldırısında yaralanan 2 kişi daha hayatını kaybetti.

İSLAM DÜNYASI

Bingöl'ün farklı yerlerinde bıçaklama olayı gerçekleştiren ve 9 kişiyi yaralayan şahıs, emniyet güçlerince su deposu civarında yakalandı.

İSLAM DÜNYASI

Bingöl Valiliği, madde bağımlısı bir kişinin etrafındakilere bıçakla saldırması sonucu 2 kişinin hayatını kaybettiğini 7 kişinin de yaralandığını belirtti.

İSLAM DÜNYASI

Diyarbakır'da geçtiğimiz günlerde kimliği belirsiz şahıslar tarafından uğradığı bıçaklı saldırı sonucu yaralanan Çift Kastal Camii imamı Ramazan Demir, yapılan saldırının...