beton mikseri Haberleri

beton mikseri haberleri ve güncel beton mikseri gelişmeleri, beton mikseri ile ilgili tüm video, beton mikseri fotoğrafları ve beton mikseri haberleri ilkhaberin.com sitemizde


İSLAM DÜNYASI

Mardin’in Artuklu ilçesinde beton mikserinin tır’a arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada, 1 kişi yaralandı.

İSLAM DÜNYASI

Malatya'da sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği beton mikseri devrildi, kazada 2 kişi yaralandı.

İSLAM DÜNYASI

Mardin’in Nusaybin ilçesi uluslararası İpekyolu üzerinde beton mikseri sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu demir bariyerlere çarparak durabildi.

İSLAM DÜNYASI

Diyarbakır'da kapak takılmayan beton mikserlerinden yollara dökülen betonlar, sürücüler için tehlike arz etmeye devam ediyor.

İSLAM DÜNYASI

İstanbul Pendik'te seyir halindeki beton mikseri park halindeki bir otomobilin üzerine devrildi. Kaza sonucu otomobilde maddi hasar oluşurken otomobilin içinde...

İSLAM DÜNYASI

Van’ın İpekyolu ilçesinde karşıdan karşıya geçmeye çalışan elektrikli bisikletli kişi, beton mikserinin çarpmasıyla hayatını kaybetti.

İSLAM DÜNYASI

Gaziantep'te 9 kişinin hayatını kaybettiği kazayla ilgili gözaltına alınan mikser sürücüsü tutuklandı.

İSLAM DÜNYASI

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde 2 otomobil ve beton mikserinin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı.

Kale ilçesinde seyir halindeki beton mikseri bir anda alev alarak yanmaya başladı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın söndürülürken, araç kullanılamaz hale...

Malatya’nın Akçadağ ilçesinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği beton mikseri devrildi. Kazada yaralanan sürücü hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.