balıkesir Haberleri

balıkesir haberleri ve güncel balıkesir gelişmeleri, balıkesir ile ilgili tüm video, balıkesir fotoğrafları ve balıkesir haberleri ilkhaberin.com sitemizde


İSLAM DÜNYASI

Antalya, Balıkesir, Uşak, Çanakkale ve Çorum'da ormanlık alanlarda yangın çıktı. Ekipler yangınları söndürmek için havadan ve karadan müdahale ediyor.

İSLAM DÜNYASI

Marmara Denizi Balıkesir açıklarında 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

İSLAM DÜNYASI

İstanbul ve Balıkesir'de düzenlenen eş zamanlı DAİŞ operasyonlarında 14 şüpheli gözaltına alındı.

İSLAM DÜNYASI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Çanakkale, Balıkesir ve İzmir için kuvvetli sağanak uyarısında bulundu.

YAŞAM

​​​​​​​Ramazan ayı yardım çalışmaları kapsamında Türkiye'nin farklı şehirlerinde çeşitli projeleri hayata geçiren Avrupa Yetim Eli, Balıkesir'de yetim ve ihtiyaç sahibi...

İSLAM DÜNYASI

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 12 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen "Kafes-45" operasyonlarında 3 ayrı organize suç örgütünün çökertildiğini açıkladı.

İSLAM DÜNYASI

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, düzenlenen “Kafes-38” operasyonuyla 2 organize suç örgütünün çökertildiğini ve 16 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

İSLAM DÜNYASI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Marmara'nın güneybatısı ile İzmir'in kuzey ve batı kesimlerinde kuvvetli rüzgâr ve fırtına beklendiğini duyurdu.

İSLAM DÜNYASI

Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri, Çanakkale, İzmir ve Balıkesir'de Yunanistan unsurlarınca geri itilen 63 düzensiz göçmeni kurtardı, 93 düzensiz göçmen yakalandı.

İSLAM DÜNYASI

Yunanistan unsurlarınca Türkiye kara sularına itilen 102 düzensiz göçmen karaya çıkarıldı.