bae Haberleri

bae haberleri ve güncel bae gelişmeleri, bae ile ilgili tüm video, bae fotoğrafları ve bae haberleri ilkhaberin.com sitemizde


İSLAM DÜNYASI

İran'da yeni cumhurbaşkanı seçilen Mesut Pezeşkiyan, İran halkına hitaben, "Önünüzdeki zorlu yol, sizin desteğiniz, dayanışmanız ve güveniniz olmadan aşılmaz." dedi.

İSLAM DÜNYASI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Devlet Başkanı Muhammed Bin Zayed Al Nahyan ile telefonda görüştü.

İSLAM DÜNYASI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, G7 Liderler Zirvesi'nde BAE Devlet Başkanı Al Nahyan ile görüştü.

İSLAM DÜNYASI

İran Dışişleri Bakanlığı, Pekin'in İran ile Birleşik Arap Emirlikleri arasında toprak anlaşmazlığı konusu olan 3 ada hakkındaki tutumu nedeniyle Çin'in...

İSLAM DÜNYASI

Daha önce ABD tarafından veto edilen Filistin'in Birleşmiş Milletler'e tam üyeliği görüşmesi, BAE'nin talebiyle yarın BMGK'da yeniden ele alınacak.

İSLAM DÜNYASI

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Abu Dabi'de Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Dışişleri Bakanı Abdullah bin Zayid Al Nahyan ile görüştü.

İSLAM DÜNYASI

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Birleşik Arap Emirlikleri Yatırım Bakanı Mohammed Bin Hassan Al Suwaidi ile yaptığı görüşmede Kalkınma...

İSLAM DÜNYASI

Irak, Türkiye, Katar ve BAE arasında Kalkınma Yolu Projesi'nde iş birliğine ilişkin 4'lü mutabakat zaptı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla Bağdat'ta imzalandı.

İSLAM DÜNYASI

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Birleşik Arap Emirlikleri Devlet Başkanı Muhammed Bin Zayed Al Nahyan ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

İSLAM DÜNYASI

Birleşik Arap Emirlikleri, Gazze'nin kuzeyine kara yoluyla ilk yardım konvoyunun ulaştığını duyurdu.

İSLAM DÜNYASI

Sudan, ülkenin farklı bölgelerindeki çatışmaları gerekçe göstererek Suudi rejiminin Al Hadath, BAE'nin ise Sky News Arabia medya kuruluşlarının yayınlarını askıya...

İSLAM DÜNYASI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşik Arap Emirlikleri Devlet Başkanı Muhammed Bin Zayed Al Nahyan ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.