aşırı yağış Haberleri

aşırı yağış haberleri ve güncel aşırı yağış gelişmeleri, aşırı yağış ile ilgili tüm video, aşırı yağış fotoğrafları ve aşırı yağış haberleri ilkhaberin.com sitemizde


İSLAM DÜNYASI

Muson yağmurlarının ülke genelinde yarattığı tahribat nedeniyle Belucistan'da 5 çocuğun, Hayber Pahtunhva'da ise 4 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.

İSLAM DÜNYASI

Bangladeş'te ülkenin bazı bölgelerinde çoğunlukla akarsuların taşması sonucu meydana gelen sel felaketinde ölenlerin sayısı 67'ye yükseldi.

İSLAM DÜNYASI

Hindistan'ın güneyindeki Andhra Pradesh ve Telangana eyaletlerinde meydana gelen şiddetli yağışların yol açtığı hasar sonucu en az 12 kişinin öldüğü...

İSLAM DÜNYASI

Afet Yönetimi ve Yardım Bakanlığı'na bağlı Ulusal Afet Müdahale Koordinasyon Merkezi'ne (NDRCC) göre, Bangladeş'te bu ay haftalardır meydana gelen yıkıcı...

İSLAM DÜNYASI

Hindistan'ın batısındaki Gucarat eyaletinde aşırı yağışlarla bağlantılı olaylarda ölenlerin sayısı 35'e yükseldi.

İSLAM DÜNYASI

Bangladeş hükümetine göre bazı bölgelerde mevsimsel yağmurların neden olduğu benzeri görülmemiş sellerde toplam 31 kişi hayatını kaybetti.

İSLAM DÜNYASI

Hindistan'ın batısındaki Gucarat eyaleti ve komşu Racastan'da şiddetli yağışların yol açtığı olaylarda 17 kişi hayatını kaybetti, 11 kişi kayboldu.

İSLAM DÜNYASI

Pakistan'da muson yağmurları ve ani sel felaketlerinde 187 kişinin hayatını kaybettiği, 333 kişinin de yaralandığı belirtildi.

İSLAM DÜNYASI

Çin'in güneybatısındaki Sichuan eyaletinde aşırı yağışların ardından meydana gelen sel olaylarında ölenlerin sayısı 14'e yükselirken 25 kişi halen kayıp.

İSLAM DÜNYASI

Afganistan'ın Kunar eyaletinin büyük bölümünü etkileyen sel baskınında en az 5 kişinin hayatını kaybettiği belirtildi.

İSLAM DÜNYASI

Hindistan'ın Uttar Pradeş eyaletinde aşırı yağış sonrası meydana gelen olaylarda 22 kişi öldü.

İSLAM DÜNYASI

Güney Kore'nin güney bölgelerinde meydana gelen rekor düzeydeki sağanak yağışların en az dört kişinin ölümüne yol açtığı belirtildi.