asfalt Haberleri

asfalt haberleri ve güncel asfalt gelişmeleri, asfalt ile ilgili tüm video, asfalt fotoğrafları ve asfalt haberleri ilkhaberin.com sitemizde


İSLAM DÜNYASI

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, Battalgazi Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren asfalt plentini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

İSLAM DÜNYASI

Battalgazi Belediyesi Fen İşleri ekipleri asfalt serim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Boran Mahallesi'nde bölge sakinlerinin ulaşım konforunu artırmak ve...

İSLAM DÜNYASI

Battalgazi Belediyesi, Hasırcılar, Alacakapı ve Serintepe Mahallelerinde toplam 30 kilometrelik sathi asfalt serimi çalışması gerçekleştirdi.

İSLAM DÜNYASI

Diyarbakır'da kapak takılmayan beton mikserlerinden yollara dökülen betonlar, sürücüler için tehlike arz etmeye devam ediyor.

İSLAM DÜNYASI

Battalgazi Belediyesi, ilçenin birçok noktasında yürütülen yol yapım faaliyetlerinde sathi asfalt kaplama, sıcak asfalt serimi ve stabilize serimi çalışmaları gerçekleştiriliyor.

İSLAM DÜNYASI

Mardin'de ulaşımın rahat ve sağlıklı yapılabilmesi için yıl boyunca çalışmalarını sürdüren Mardin Büyükşehir Belediyesi, hava şartlarının el vermesi üzerine Nusaybin,...

İSLAM DÜNYASI

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, 2023 yılında kent merkezi ve kırsalda yaklaşık 1500 kilometre yol inşa etti, 230 bin ton sıcak asfalt...

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, aşırı yağışlarda su birikimlerine neden olan Nazım Hikmet caddesinde altyapı çalışmalarını tamamladı.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Diyarbakır ve Elazığ arasında önemli bir bağlantı yolu olan Çukur-Üçocak yolunu yenileyerek hizmete sundu.

Mardin Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde sıcak asfalt (BSK) çalışmalarına devam ediyor.