artvin Haberleri

artvin haberleri ve güncel artvin gelişmeleri, artvin ile ilgili tüm video, artvin fotoğrafları ve artvin haberleri ilkhaberin.com sitemizde


İSLAM DÜNYASI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, öğle saatlerinden sonra Ardahan, Artvin ve Kars'ta yerel kuvvetli yağış beklendiğini duyurdu.

İSLAM DÜNYASI

Gümüşhane çevreleri, Rize'nin iç kesimleri ve Artvin'in güneyinde yerel kuvvetli gök gürültülü sağanak bekleniyor.

İSLAM DÜNYASI

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan tahmine göre, Erzurum, Kars, Ağrı, Ardahan ve Artvin'de gök gürültülü sağanak bekleniyor.

İSLAM DÜNYASI

Artvin'in iç kesimlerinde gök gürültülü sağanak bekleniyor.

İSLAM DÜNYASI

Artvin'in Ardanuç ilçesinde, horoz dövüştürüp bahis oynadıkları belirtilen kişilere 83 bin 525 TL para cezası uygulandı.

Eğitim

Yoğun kar yağışı nedeniyle Ardahan, Ağrı, Van ve Artvin'in bazı ilçelerinde okullar tatil edildi.

İSLAM DÜNYASI

Ardahan'da ve Artvin'in Ardanuç ve Şavşat ilçelerinde etkili olan kar yağışı nedeniyle okullar yarın tatil edildi.

İSLAM DÜNYASI

Hakkâri'de etkisini sürdüren kar yağışı nedeniyle, Giresun'un ise bazı ilçelerinde eğitime bugün ara verildi. Trabzon ve Artvin'de ise karlı ve...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, sabah saatlerinden itibaren Rize ve Artvin'in yüksek kesimlerinde kuvvetli kar yağışı beklendiğini duyurdu.

Meteoroloji, cuma günü sabah saatlerinden itibaren Rize ve Artvin'in yüksek kesimlerinde kar yağışının beklendiği uyarısında bulundu.

Artvin-Ardahan kara yolunda meydana gelen heyelan nedeniyle yol trafiğe kapandı.

Meteoroloji, pazartesi ve Salı günü sabah saatlerinde Artvin çevrelerinde kuvvetli yağmur ve sağanak beklenildiğini açıkladı.