altın madeni Haberleri

altın madeni haberleri ve güncel altın madeni gelişmeleri, altın madeni ile ilgili tüm video, altın madeni fotoğrafları ve altın madeni haberleri ilkhaberin.com sitemizde


İSLAM DÜNYASI

Artvin Valiliği, Rize İdare Mahkemesi'nin "Çevresel Etki Değerlendirme (ÇED) olumlu" kararını iptal etmesinin ardından, Cerattepe'deki altın madenciliği faaliyetinin durdurulduğunu duyurdu.

İSLAM DÜNYASI

Ekvador'da suç çeteleri arasındaki madencilik anlaşmazlığı nedeniyle çıkan çatışmada 5 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.

İSLAM DÜNYASI

Kenya’nın kuzeyinde bir altın madeninin çökmesi sonucu meydana gelen olayda, 5 kişi hayatını kaybetti.

İSLAM DÜNYASI

Endonezya'da bir altın madeninde meydana gelen toprak kaymasında 10 kişi hayatını kaybetti, kayıp 40 kişiyi arama çalışmaları devam ediyor.

İSLAM DÜNYASI

Avustralya'da bir altın madeninde meydana gelen göçükte, 1 işçi hayatını kaybetti.

İSLAM DÜNYASI

Venezuela'da bir altın madeninde meydana gelen heyelan nedeniyle en az 30 kişi hayatını kaybetti, yaklaşık 100 kişi toprak altında kaldı.

İSLAM DÜNYASI

İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, "Erzincan'da bir altın madeni alanında meydana gelen toprak kayması sonucu siyanürlü toprak Fırat Nehri'ne aktı"...

İSLAM DÜNYASI

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Erzincan'ın İliç ilçesindeki altın madeninin bulunduğu alanda meydana gelen toprak kaymasında akan malzemenin Fırat...

İSLAM DÜNYASI

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Erzincan’ın İliç ilçesinde maden sahasında yaşanan toprak kaymasında 9 kişiye ulaşılamadığını söyledi.

İSLAM DÜNYASI

Mali'de bir altın madeninde meydana gelen göçükte, 73 kişi hayatını kaybetti.

Zimbabve'de bir altın madeninde meydana gelen göçükte, 11 işçi göçük altında kaldı.