İSLAM DÜNYASI

Yetimler Vakfı temsilciliği: Şanlıurfa'dan Afrika’ya yardım eli uzanacak

Şanlıurfa'da yetim çocuklara ve ihtiyaç sahibi ailelere yönelik yardım faaliyetleri yürüten Yetimler Vakfı Şanlııurfa temsilciği, Afrika’da Kurban organizasyonunda Şanlıurfa'yı temsil edecek.

Şanlıurfa'da yetim çocuklara ve ihtiyaç sahibi ailelere yönelik yaptığı yardım çalışmaları ile bilinen Yetimler Vakfı Şanlıurfa temsilciliği, 2024 Kurban Bayramı münasebetiyle, Afrika’da kurban organizasyonu düzenleyecek.

 Konu hakkında açıklama yapan Yetimler Vakfı Şanlıurfa temsilciliği, "İlimizde özellikle yetim ailelerimiz başta olmak üzere ihtiyaç sahibi ailelerimize, düzenli bir şekilde periyotlar halinde hayırseverlerin yardımlarını ulaştırıyoruz. Bu sene de Şanlıurfa temsilcimiz Celalettin kılıç, Kurban Bayramı'nda Afrika’nın Çad ülkesine gidecek. Çad'ta Şanlıurfa'dan giden kurbanlar kesilecek. Bu şekilde Şanlıurfa'mızın yardım elini Afrika’ya kadar uzatacağız, Afrika’da ilimizi temsil edeceğiz. Bu sene Afrika kurban vekalet bedelini 3 bin 250 TL olarak belirledik. Afrika’da kurban kestirmek isteyen hayır sahiplerimiz, temsilciliğimize ulaşarak, kurbanlarını bağışlayabilirler." açıklamasında bulunuldu. (İLKHA)