İşgalci siyonistlerin 7 Ekim'den bu yana Gazze halkına yönelik vahşice ve barbarca saldırılarına devam ettiğini kaydeden Adıyamanlılar, boykotun etkili bir silah olduğunu söyledi.

Devam eden soykırım ve işgale karşı sessiz kalınmasının kabul edilmeyeceğini dile getiren vatandaşlar, fiili müdahalenin başlaması için zaman kaybedilmemesi gerektiğini de vurguladı.

"Boykot her aşamasıyla zerresine kadar devam etmelidir"

Habip Yaldız

İşgalcilerin ürünlerinin boykot edilmesi için Müslümanların daha hassas davranması gerektiğini belirten Habip Yaldız, "Boykot her aşamasıyla zerresine kadar devam etmelidir. Çünkü yahudileri en çok vurabileceğimiz alan  ürünlerini boykot etmektir. Şirketleri boykot edip hükümete baskı uygulayıp barışa zorlamaktır. Filistinlilerin hayatını kurtarmamız bizim burada yapacağımız boykota bağlıdır. Bundan dolayı boykotun devam etmesinden yanayım." dedi.

"Boykota yüzde 80'imiz yanaşmıyor"

Kerim Akın

Müslümanların gereği gibi boykota devam etmediğinin altını çizen Kerim Akın, "Şu an bizim vatandaş olarak elimizden gelen tek bir şey vardır. En fazla yapacağımız onları boykot etmektir. Ama boykot olarak yüzde 80'imiz yanaşmıyor. Boykota yanaşmadığımızda onlar daha güçlü bir şekilde karşımıza çıkıyor. Bundan dolayı boykotu devam ettirmeliyiz." ifadelerini kullandı.

"Müslümanın boykot yapması gerekiyor"

Mehmet Hanefi Boyraz

Mehmet Hanefi Boyraz, "Büyük-küçük az-çok demeden boykota devam etmemiz lazımdır. Her Müslümanın boykot yapması açısından elinden geleni yapması gerekiyor. israil menşeli ürünleri almamamız gerekiyor. Yerli ürünlerimize ağırlık vermeliyiz. Daima alternatif ürünler vardır. Alternatif ürün yoksa da daha önce bu ürünler yoktu. Almasak da yaşamımız devam edecektir. Alınan israil ürünleri Filistinli kardeşlerimize kurşun , kan ve göz yaşı olarak döndüğü kanaatindeyim." şeklinde konuştu.

Türkiye'nin 8 aylık ihracat rakamları ülke gruplarına göre artış gösterdi Türkiye'nin 8 aylık ihracat rakamları ülke gruplarına göre artış gösterdi

"Yeryüzünün şeytanı siyonizmin bitmesi lazımdır"

Mustafa Çirişci

Siyonizmin şeytanlık olduğuna değinen Mustafa Çirişci, "Aslında boykot bizim yapacağımız en son iş. Bari onu yapalım. Çünkü İslam alemi yerle bir. Peygamber Efendimiz Medine'de bir Yahudi'nin Müslüman bir kadının örtüsüne el uzatması nedeniyle onlara savaş açtı. Ama bizler bugün maalesef çok düşük bir durumdayız. Ümmet olarak çok kötü bir durumdayız en azından boykot yapmamız gerekiyor ve bu boykot kalıcı bir şekilde olmalıdır. Sadece Gazze işgal edildiği sürece değil. Yeryüzünün şeytanı siyonizmin bitmesi lazımdır. siyonizmin kaynağı paradır. Bu gücün yok edilmesi ancak onların mallarının yok edilmesiyle olacaktır." dedi.

"Yaptığınız alış verişin Filistinli çocuklara bir bomba olduğunu unutmamamız lazımdır"


Süleyman Aslan

siyonizme destek veren ürünlerden uzak durulması gerektiğine vurgu yapan Süleyman Aslan, "En büyük silahımız boykottur. Boykot devam ederse siyonistler maddi olarak çok kötü duruma düşer. Bu yüzden bütün Müslümanların ve insanlığın onların ürünlerini boykot etmesi lazımdır. Ne yazık ki insan bir sefer veya bir ay boykot ediyor ondan sonra unutuluyor. Aslında bunun unutulmaması lazımdır. Senenin on iki ayı gece gündüz demeden her konuda boykot edilmelidir. Özellikle  kadınlar bu konuya daha dikkat etmelidir. Erkek eve deterjan getirdiğinde  temiz yıkamadığından bahsediyorlar. Bayanların özellikle buna dikkat etmesi lazımdır. Onlardan yaptığınız alış verişin Filistinli çocuklara bir bomba olduğunu unutmamamız lazımdır." ifadelerini kulandı. (İLKHA)

Kaynak: ilkha