6 Şubat depreminin ardından ihtiyaç sahibi kişilerin sayısındaki artışla birlikte Umut Kervanı, çalışmalarını yoğunlaştırarak çok sayıda kişiye ulaşmaya çalışıyor.

Depremin etkilerinin devam ettiğini dile getiren Umut Kervanı Adıyaman yetkililerinden Muharrem Koçuşağı, depremzedelerin unutulmaması gerektiğini belirtti.

"Deprem nedeniyle ihtiyaçlar devam ediyor"

Muharrem Koçuşağı

Koçuşağı, "6 Şubat depreminin ardından Adıyaman'da on binlerce ailemize sıcak yemek, gıda ve nakdi yardımda bulunduk. Bugün ihtiyaç sahibi ailelerimize yardım etmeye devam ediyor. Bugün de ihtiyaç sahibi bir ailemizin ihtiyacı olan halı, elektrikli soba ve mutfak ocağı ihtiyacını karşıladık. Kış aylarına girdiğimiz şu günlerde bu ailelerimizin odun ve kömür ihtiyacı var. Bir an önce bu ihtiyaçların karşılanması için hayır sahiplerinin el uzatmasını bekliyoruz." dedi.

Depremzedelerin ihtiyaçlarına yönelik çağrıda bulunan Koçuşağı, "Deprem nedeniyle evi yıkılan ve bütün mal varlığını kaybeden vatandaşlarımız var. onların yeniden bir ev sahibi olabilmesi için bir evin ihtiyacı olan malzemeler gerekiyor. Bu kapsamda koltuk, kanepe, yatak odası, ve mutfak malzemesi gibi çeşitli ihtiyaçların karşılanabilmesi için yine hayırsever kardeşlerimizin bağışlarına ihtiyacımız var. Biz bu ihtiyaçların bir kısmını karşıladık ama yine de ihtiyaç devam ediyor." ifadelerini kullandı. (İLKHA)

Kaynak: ilkha