Gazze'de yine siviller hedef alındı: 3 şehit, çok sayıda yaralı Gazze'de yine siviller hedef alındı: 3 şehit, çok sayıda yaralı

Umut Kervanı, 2024-2025 yeni eğitim-öğretim yılının başlaması öncesi Ceylanpınar'da ihtiyaç sahibi öğrencileri unutmayarak kırtasiye yardımında bulundu.

Çanta, suluk, defter, kalem, silgi, kalemtraş ve diğer araç gereçler özenle hazırlanayn dernek görevlileri, daha önceden tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırdı.

Yapılan yardım çalışmalarıyla ilgili açıklama yapan Dernek Temsilcisi Adnan Sağlam, 2024-2025 eğitim öğretim yılının tüm öğrencilere hayırlı olmasını diledi.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da başta yetim çocuklar olmak üzere ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye yardımında bulunduklarını belirten Sağlam, yardımların yapılmasında emeği geçen hayır sahiplerine de teşekkür etti.

Kendilerine ulaşan bağışlarla 120 eğitim seti hazırladıklarını aktaran Sağlam, ilçede tespit etmiş oldukları 120 öğrenciye teslim ederek yüzlerini güldürdüklerini ifade etti.

Sağlam, "Umut Kervanı olarak hayır sahipleri ile ihtiyaç sahipleri arasında köprü oluyoruz ve olmaya da devam edeceğiz. Bu yardımlar bağışçılarımızın destekleriyle olmaktadır. Her bir bağış onlarca yetim, öksüz ve ihtiyaç sahibi çocuğumuzun yüzünü güldürmektedir. Bu hayırlı çalışmaya ortak olmak için herkes elinden geleni yapmalıdır. Ben de bağış yapmak istiyorum diyen hayır sahipleri bizlere ulaşabilirler." dedi. (İLKHA) 

Kaynak: ilkha