YAŞAM

Umut Kervanı Muş'ta gıda kolisi ve kırmızı et dağıttı

Umut Kervanı Muş Derneği, temmuz ayında onlarca aileye gıda, kırmızı et ve hijyen malzemeleri yardımında bulundu.

Hem dünyanın farklı birçok ülkesinde de hem de Türkiye'de yardım faaliyetlerini sürdüren Umut Kervanı, Muş'ta da temmuz ayı boyunca ihtiyaç sahibi onlarca ailenin yüzünü güldürdü.

Hayırseverler ile ihtiyaç sahipleri arasında köprü vazifesi görerek çalışmalarını yürüten Umut Kervanı, Muş ilinde tespit ettiği ihtiyaç sahibi aileleri düzenli olarak yardımlarla desteklemeye devam ediyor.

Temmuz ayı içerisinde onlarca aileye gıda, kırmızı et ve hijyen malzemeleri dağıtan Umut Kervanı Muş Derneği, ev eşyasına ihtiyaç duyan ailelere de ev eşyası yardımında bulundu.

Tek tek ihtiyaç sahibi ailelerin kapısına kadar giderek hazırladıkları yardım paketlerini teslim eden Umut Kervanı çalışanları, hayırseverlerin emanetlerini hak sahiplerine ulaştırmanın mutluluğunu yaşadı.

İhtiyaç sahiplerine ulaşmada kendilerini vesile kılan hayırseverlere teşekkürlerini ileten Umut Kervanı Muş Derneği yetkilileri, daha fazla ihtiyaç sahibine ulaşabilmek için hayır sahiplerinden yardımlarını esirgememeleri çağrısında bulundu. (İLKHA)