6 Şubat 2023 depreminin ardından ihtiyaç sahibi kişilerin sayısında artış yaşandığına vurgu yapan Koçuşağı hayır sahibi vatandaşlara Ramazan ayı dolayısıyla yeniden çağrıda bulundu.

Yaklaşan Ramazan ayı dolayısıyla onlarca aileye gıda, hijyen paketi ve kırmızı et dağıtımında bulunduklarını kaydeden Koçuşağı ihtiyaç sahibi ailelerin gözetilmesi gerektiğini kaydetti.

Bakan Ersoy: Andriake Kazıları’nda çok özel bulgulara ulaştık Bakan Ersoy: Andriake Kazıları’nda çok özel bulgulara ulaştık

"Kahvaltılık ihtiyacımız var"

Yaklaşan Ramazan ayı nedeniyle depremzedelerin ihtiyaçlarına cevap vermek için çalıştıklarını dile getiren Koçuşağı, "Malumunuz olduğu üzere Ramazan ayı yaklaşmaktadır. Bundan dolayı Adıyaman Umut Kervanı olarak yoğun bir hazırlığımız var. Bugün onlarca aileye gıda, hijyen ve kırmızı et dağıtımında bulunduk. Bu dağıtımlarımız Ramazan boyu devam edecek. Şu an bizim acilen kahvaltılık ihtiyacımız var. Duyarlı hayır sahibi abilerimizden kahvaltılık ve gıda ihtiyaçlarımızın giderilmesi içi yardım bekliyoruz." ifadelerini kullandı. (İLKHA)

Kaynak: ilkha