İSLAM DÜNYASI

Şanlıurfalı çocuklar: Filistin'deki kardeşlerimizin bedenleri parça parça toplanıyor

Gazze'de yaşanan soykırımın durdurulması için çağrı yapan Şanlıurfalı çocuklar, Kasaplardan parça şeklinde et alınması gibi Filistin'de şehid olan çocukların parçalarının toplandığını belirtti.

Siyonist işgal rejiminin Gazze'de yaptığı soykırım ve katliamlara karşı tüm dünyada tepkiler devam ediyor. 

Gazze'de yaşanan soykırıma tepki gösteren Şanlıurfalı çocuklar, Gazze'de yaşanan soykırıma karşı Müslüman yöneticileri gereğini yapmaya davet ettiler.

Yaşanan zulme artık dur denilmesi için çağrı yapan çocuklar, Gazze'de çocukların yaşadıklarını gördüklerinde, yüreklerinin sızladığını dile getirdiler.

"Filistin'deki kardeşlerimizin bedenleri parça parça toplanıyor"

Mücahit Maytalman

Filistin'de çocukların çok zor bir durum yaşadığını ifade eden Mücahit Maytalman, "Filistin'deki kardeşlerimizin bedenleri parça parça toplanıyor. Bu duruma dünyadaki yöneticiler neden suskun kalıyor, bu duruma çok kızıyoruz. Filistin'de kardeşlerimiz çok zor bir durum yaşıyor ama yetkililer koltuklarında oturup susuyor. Zulme son verelim, yeter diyelim. Ne zaman bu israilin zulmü bitecek?" dedi.

"Müslüman yöneticiler bu duruma neden suskun kalıyor?"

Cihat Maytalman

Gazze'de çocukların parçalarının tek tek toplandığını belirten Cihat Maytalman, "İsrailin Filistin'e yaptığı bir savaş değil, soykırımdır. Biz kasaplardan nasıl et, but alıyorsak Filistin'deki babalar çocukların parçalarını öyle topluyor. Müslüman yöneticiler bu duruma neden suskun kalıyor? ABD'de Müslüman olmayanların bile yaşanan soykırıma tepki gösterirken, Müslüman yöneticiler neden ses çıkarmıyor, artık yeter denilmeyecek mi? Ramazan geldi, boykot önemli. Filistinli çocuklar birçok şeyden mahrum kalıyor. Geçen haberde gördüm, Filistinli bir kadın diyor ki 'ben kafirlerden önce Müslüman kardeşlerimi Allah'a havale edeceğim'." şeklinde konuştu.

"Gazze'de yaşananları görünce üzülüyorum"

Ubeydullah Maytalman

Gazze'de yaşananları görünce kendini kötü hissettiğini ve üzüldüğünü vurgulayan Ubeydullah Maytalman, "Gazze'de millet ölüyor. Gazze'de camiyi, okulu bombalıyorlar. Gazze'de yaşananları görünce kötü hissediyorum kendimi. İçim parçalanıyor, üzülüyorum. Biz bu haldeyken onlar nasıl halde." ifadelerini kullandı.

"Boykot devam etmeli"

Furkan Maytalman

Furkan Maytalman ise "Ben burada okula giderken Gazze'deki kardeşlerimin okulları, camileri bombalanıyor. Yaşananları görünce çok kötü hissediyorum, içim yanıyor. Boykot yapmalıyız." dedi. (İLKHA)