Başta İslami Direniş Hareketi (Hamas)'ın askeri kanadı durumundaki İzzettin Kassam Tugayları olmak üzere Gazze'deki muhtelif direniş güçleri siyonist işgal güçlerinin karadaki sızma teşebbüslerine karşı kararlılıkla mücadelelerini sürdürüyor ve onlara önemli kayıplar verdirmeye devam ediyorlar. 

Son saatlerde de işgalcilerin askeri araçlarının geçtiği bazı noktalara yerleştirilen bombaların patlatılması sonucu birçok askeri araçlarının imha edildiği bildirildi. Araçların imha edilmesiyle birlikte askerlerinden de birçok kişinin öldürüldüğü veya yaralandığı tahmin ediliyor. 

Benzine zam bekleniyor Benzine zam bekleniyor

Kassam Tugayları yaptığı askeri açıklamada Gazze Şeridi'nin güneyindeki Han Yunus'un doğusunda yer alan Huza'a bölgesinde 7 işgalci piyade askerin bulunduğu bir aracın geçtiği alandaki bombaların patlatılması sonucu aracın imha edildiği askerlerinin bazılarının öldürüldüğü bazılarının da yaralandığı bilgisi verildi. 

Kassam Tugayları yine Huza'a mıntıkasında işgalcilere ait bir buldozeri El-Yasin 105 füzesiyle vurduğunu açıkladı. 

Kassam Tugayları ile İslami Cihad Hareketi'nin askeri kanadı durumundaki Kudüs Tugayları'nın birlikte gerçekleştirdikleri eylemlerde de Han Yunus'un Maan mıntıkasında işgalcilere ait 3 adet tankın El-Yasin 105 ve tandom füzeleriyle vurdukları ifade edildi. 

Kassam Tugayları, Gazze Şeridi'nin orta kesimindeki El-Meğazi Mülteci Kampı'nın batısında da işgalci askerlerden bir gruba geniş çaplı havan toplarıyla saldırı düzenledin

Editör: Abdulkadir GENÇDAL