İşgalci siyonistlerin Batı Şeria saldırıları devam ediyor: 11 kişi alıkonuldu

Bugün şafak vakti Batı Şeria'nın farklı bölgelerine saldıran işgalci siyonistler, 11 Filistinliyi evlerine yaptığı saldırı, oluşturduğu tahribattan sonra alıkoydu.

Aksa Tufanı operasyonundan sonra barbarca ve vahşice Gazze'ye bomba yağdıran işgalci siyonistler, verdiği kayıpların intikamını silahsız insanlardan alıyor.

Batı Şeria'nın Beytüllahim kentine saldıran işgalci siyonistler, kentin doğusunda bulunan bir köyde bulunan 4 Filistinliyi alıkoydu, alıkoyduğu bir Filistinlinin 3 dükkanını kapattı. Kentin güneydoğusunda bulunan bir gencin evine saldırdıktan sonra onu alıkoydu.

El-Halil kentinin farklı bölgelerine saldıran işgalci siyonistler, bir gencin evinin girişini patlattıktan sonra eve barbarca saldırıp evde tahribat oluşturdu.

Filistinli direnişçiler, el-Halil'de Beyt Ummar kasabasında konuşlanan işgalci siyonistlere ateş açarken el-Arub kasabasında ise işgalci siyonistlerin kurduğu askeri işgal kulesine molotof kokteyli attı.

Batı Şeria'nın Nablus kentine de saldıran işgalci siyonistler, 6 Filistinliyi alıkoydu. Direnişçiler, bölgeye saldıran işgalci siyonistlere karşılık verdi.

Filistinli direnişçilerin kendilerine yoğun silahlarla karşılık vermesi üzerine Tulkarem kentinin doğusunda çok sayıda eve saldıran işgalci siyonistler, bölgeye hafif bombalar ile saldırdı.

Öte yandan Ramallah ve Kudüs'e de saldıran işgalci siyonistler, Kudüs'te alt yapıyı ve halkın mallarını tahrip etti. (İLKHA)