İSLAM DÜNYASI

İşgal güçlerine sürekli ağır kayıplar verdiriyorlar

Direnişçiler Gazze'de işgalcilerin sızma girişimlerine karşı mücadeleyi sürdürüyo

Başta İslami Direniş Hareketi (Hamas)'ın askeri kanadı durumundaki İzzettin Kassam Tugayları olmak üzere Gazze'deki muhtelif direniş güçleri siyonist işgal güçlerinin karadaki sızma teşebbüslerine karşı kararlılıkla mücadelelerini sürdürüyor ve onlara önemli kayıplar verdirmeye devam ediyorlar. 

Gazze Şeridi'nin orta kesiminde yer alan Nuseyrat Mülteci Kampı'nın kuzeyindeki bir eve toplanan işgalci piyade askerlerine karşı patlatılan tesir gücü yüksek bir bombanın işgalci askerlerin bazılarının ölmesine kalanlarının da yaralanmasına sebep olduğu belirtildi. 

Gazze Şeridi'nin güneyindeki Han Yunus şehrinde de mücahitlerin işgalcilerin askerlerini ve araçlarını havan toplarıyla vurdukları bildirildi. 

Kassam Tugayları, Han Yunus'un kuzeyinde işgalcilerin Mirkava tipi bir tanklarını El-Yasin 105 füzesiyle vurduğunu açıkladı. 

Kassam Tugayları, Gazze Şeridi'nin orta kesimindeki El-Meğazi Mülteci Kampı'nın batısında da işgalcilerin bir adet Mirkava modeli tanklarını Şuvaz paketiyle imha etti. 

İslami Cihad Hareketi'nin askeri kanadı durumundaki Kudüs Tugayları da Askalan şehrine ve Gazze'nin etrafında yahudi yerleşim merkezlerine füze saldırıları düzenlediğini açıkladı.