Her dönemde olduğu gibi Ramazan ayında da mazlumların umudu olan Uluslararası yardım organizasyonu İHO-EBRAR, başta gıda olmak üzere ayni ve nakdi yardım çalışmalarını sürdürüyor.

Batman'da kırtasiye yardımıyla ihtiyaç sahibi yüzlerce öğrencinin yüzü güldü Batman'da kırtasiye yardımıyla ihtiyaç sahibi yüzlerce öğrencinin yüzü güldü

Dünyanın dört bir yanında ihtiyaç sahibi ailelere yönelik yardım çalışmalarında bulunan İHO-EBRAR, Ramazan ayında ailelerin gıda ihtiyaçlarını karşılayabilmesi için yüzlerce alışveriş kartıDiyarbakırlı ailelere ulaştırdı.

Yürütülene yardım çalışması hakkında açıklamalarda bulunan IHO-EBRAR Diyarbakır Temsilci Mehmet Ekin, Diyarbakırlı aileler adına İHO-EBRAR'a teşekkürlerini iletti.

Ekin, "Uluslararası yardım organizasyonu İHO-EBRAR'ın bizlere göndermiş olduğu alışveriş kartlarını Diyarbakır'da yetim ve mağdur ailelerimize dağıtacağız inşallah. Kartlarımız 3 bin TL'liktir. Yetim ve mağdur ailelerimiz adına İHO-EBRAR'a teşekkür ediyoruz. Allah kendilerinden razı olsun. Mallarına bereket katsın; sağlık, sıhhat, afiyet versin inşallah." dedi. (İLKHA)

Kaynak: ilkha