Yapıcıoğlu: Milletin düşmanlarına oy vermeyin de kime verirseniz verin Yapıcıoğlu: Milletin düşmanlarına oy vermeyin de kime verirseniz verin

Yerel seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden HÜDA PAR'ın belediye başkan adayları, 31 Mart'ta yapılacak olan seçimler öncesinde ziyaretlerine aralıksız devam ediyor.

'Dürüst Belediyecilik Gerçek Hizmet", "Güvenli ve Huzurlu Şehirler Bizimle Olur", Bu Sefer HÜDA PAR" sloganıyla yerel seçimlere hazırlanan HÜDA PAR Yıldırım Belediye Başkan adayı Fetullah Özsoy, beraberindeki heyetle birlikte Yıldırım ilçesinde bulunan mahalle ve semt pazarlarını dolaşarak oy için destek talebinde bulundu.

Özsoy ve beraberindeki heyet, Arabayatağı, Gökdere, Bağlaraltı,  Esenevler, Mesken, Kurtbasan, Siteler, Millet Mahallesi, Yavuz Selim Salıpazarı, Şirinevler Pazartesi Pazarı ve Hacivat Pazarı esnaflarını tek tek ziyaret ederek sorunlarını dinledi, belediye seçimleri için oylarına talip olduklarını söyledi.  

Pazar esnafının yoğun ilgisiyle karşılaşan Özsoy, seçilmesi halinde hep birlikte yeni bir Yıldırım inşa edeceklerini, esnafın sorunlarını çözeceklerini, semt pazarlarının sorun ve sıkıntılarını hep beraber ortadan kaldıracaklarını belirtti. 

Ziyarette Özsoy'a HÜDA PAR Yıldırım ilçe Başkanı İsa Veysel Aymelek, belediye meclis üyesi Metin Özdağ ve partililer eşlik etti. (İLKHA)

Kaynak: ilkha