İSLAM DÜNYASI

HÜDA PAR Siirt Belediye Başkan adayı Özcan'dan Memur-Sen İl Temsilciliğine ziyaret

HÜDA PAR Siirt Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Özcan, yerel seçim çalışmaları kapsamında kentteki STK temsilcilerine yönelik gerçekleştirdiği ziyaretler sürüyor.

HÜDA PAR Siirt İl Belediye Başkan adayı Abdurrahman Özcan, 31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçim çalışmaları kapsamında, Memur-Sen İl Temsilciliğini ziyaret etti.

Özcan ve beraberindeki heyeti, Memur-Sen İl Başkanı Murat Şeker, Diyanet-Sen Başkanı Hamit Evin, BEM-BİR SEN Başkanı Özgür Eker, Büro Memursen Başkanı Sabahattin Erbey ve Sağlık Sen Başkanı Vesim Eviz karşıladı.

Ziyaret sırasında, Memur-Sen yöneticileriyle bir araya gelen Özcan ve beraberindekiler, sendika üyelerinin beklenti ve taleplerini dinledi.

Görüşmede, şehirdeki kamu hizmetlerinde çalışan memurların yaşadığı sorunlar ve çözüm önerileri üzerine samimi bir diyalog gerçekleşti.

Belediye Başkan Adayı Özcan, Memur-Sen'in şehrin kalkınması ve hizmetlerin daha verimli bir şekilde sunulması için önemli bir paydaş olduğunu vurgulayarak, iş birliği ve diyalogun önemine dikkat çekti.

Memur-Sen yöneticileri de adayın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek şehrin geleceği için yapıcı iş birliği çağrısında bulundu. (İLKHA)