HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Şahin: Sorunlar kendi değerlerimize dönmemizle çözülür HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Şahin: Sorunlar kendi değerlerimize dönmemizle çözülür

Yerel seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden HÜDA PAR'ın belediye başkan adayları, 31 Mart 2024'te yapılacak olan seçimler öncesinde ziyaretlerine aralıksız devam ediyor. Ankara'nın tüm ilçe belediye adayları esnaf ve vatandaşlara ziyaretlerle temaslarını sürdürüyor. Yapılan ziyaretlerde HÜDA PAR'ın misyon ve vizyonlarıyla ilgili Ankaralılar bilgilendiriliyor.

HÜDA PAR Keçiören Belediye Başkan adayı Ümit Bilici, Belediye Meclis Üyesi adayı Yusuf Aksu, Keçiören ilçe teşkilatı ve beraberlerindeki partililer, Keçiören ilçesinde bulunan Ufuktepe, Esertepe ve Aşağı Eğlence mahallerindeki esnafı ziyaret etti.

İlçe esnafından "Bu Sefer HÜDA PAR" diyerek destek vermelerini, HÜDA PAR'ın "Dürüst Belediyecilik ve Gerçek hizmet" anlayışının yönetime geçmesinin vaktinin geldiğini ifade eden Bilici, hep birlikte Keçiören'i hak ettiği konuma getireceklerini söyledi. 

31 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri için esnaftan ve halktan destek isteyen Bilici, esnaf ve halka çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Yapılan ziyaretlerin ardından İLKHA muhabirine konuşan HÜDA PAR Keçiören Belediye Başkan Adayı Ümit Bilici, "Bugün Keçiören ilçemizin belediye başkan adayı olarak Ufuktepe, Esertepe ve Aşağı Eğlence mahallelerimizi ziyaret ettik. Esnaf ziyaretlerinde bulunduk. Halkın bize bir teveccühü olduğu doğrudur. Teyit ettik. HÜDA PAR'ın belediyecilik anlayışını halkımızla paylaştık." şeklinde konuştu. (İLKHA)

Kaynak: ilkha