Ankara'nın Altındağ, Elmadağ, Etimesgut, Gölbaşı, Keçiören, Mamak ve Pursaklar ilçelerinde seçim çalışmalarını sürdüren HÜDA PAR adayları, gündüzleri esnaf ve halkı, akşamları ise evleri ziyaret ederek seçim çalışmalarını sürdürüyorlar.

HÜDA PAR Belediye Başkan adayı Harun Agah, Elmadağ Belediye Başkan adayı İsmail Yardımcı, Etimesgut Belediye Başkan adayı Yunus Yılmaz, Gölbaşı Belediye Başkan adayı İhsan Demir, Keçiören Belediye Başkan adayı Ümit Bilici, Mamak İlçe Belediye Başkan adayı Murat Günaydın ve Pursaklar Belediye Başkan adayı Hamdullah Bayram esnaf ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor.

Ağrı'nın en genç belediye başkan adayı temaslarını sürdürüyor Ağrı'nın en genç belediye başkan adayı temaslarını sürdürüyor

Bu kapsamda HÜDA PAR adayları ilçe merkezlerindeki esnafları, mahallelerdeki esnafın yanı sıra halkı dolaşarak bu seçim için oy talebinde bulunmaya devam ediyor.

Yerel seçim çalışmaları için yoğun mesai harcayan HÜDA PAR'ın belediye başkan adayları, 31 Mart 2024'te yapılacak olan seçimler öncesinde ziyaretlerini sıklaştırarak HÜDA PAR'ın belediyecilik anlayışını anlatıyor, halktan ve esnaftan destek talebinde bulunuyor.

Ziyaretlerde esnafın da sorunlarını dinleyen adaylar, HÜDA PAR'ın 'Dürüst Belediyecilik' anlayışını dile getirip seçimlerde 'Bu Sefer HÜDA PAR' demelerini talep ediyor. 

Öte yandan HÜDA PAR Ankara İl Başkanlığınca Çankaya ilçesinin Kızılay Semtinde seçim çalışmaları kapsamında seçim ve tanıtım standı kuruldu.

Standın 29 Mart'a kadar açık olacağı belirtiliyor. Ayrıca Ankara'nın birçok ilçesinde ilçe başkanlıkları tarafından stantlar kurularak halka HÜDA PAR'ın belediyecilik anlayışı anlatılıyor. (İLKHA)

Kaynak: ilkha