Yerel seçim

HÜDA PAR Altındağ Belediye Başkan adayı Harun Agah'tan esnaf ziyareti

Ankara merkez Altındağ ilçesinde, HÜDA PAR Belediye Başkan adayı olan Harun Agah, seçim çalışmaları kapsamında esnafı ziyaret ederek desteklerini talep etti.

Loading...

HÜDA PAR Ankara İl Başkanı Ahmet Karaarslan'nın eşlik ettiği HÜDA PAR Altındağ İlçe Belediye Başkan adayı Harun Agah, Altındağ ilçe teşkilatı ve beraberlerindeki partililer, Altındağ merkezinde bulunan tarihi Kale Çarşısı esnafını ziyaret etti.

Yerel seçim çalışmalarını hız kesmeden devam eden HÜDA PAR'ın belediye başkan adayları, 31 Mart 2024'te yapılacak olan seçimler öncesinde ziyaretlerine aralıksız devam ediyor. Ankara'nın tüm ilçe belediye adayları esnaf ve vatandaşlara ziyaretlerle temaslarını sürdürüyor. Yapılan ziyaretlerde HÜDA PAR'ın misyon ve vizyonlarıyla ilgili Ankaralılar bilgilendiriliyor.

Ziyarette esnafın sorun ve sıkıntılarını dinleyen Agah, HÜDA PAR'ın 'Dürüst Belediyecilik Gerçek Hizmet' anlayışını anlattı.

Kendilerine yapılan ziyaretten dolayı memnun kaldıklarını dile getiren esnaf, HÜDA PAR'ı siyasi anlayışını takdir ettiklerini belirttiler.

Altındağ ilçe esnafı ziyaretinin ardından açıklamada bulunan Agah, "Seçim çalışmalarımız kapsamında bugün de HÜDA PAR'ın dürüst belediyecilik ve gerçek hizmet anlayışını anlatmak için tarihi Kale Çarşısı esnafımızı ziyaret ettik. Esnafımıza partimizin hizmet odaklı belediyecilik anlayışından bahsettik. HÜDA PAR belediyeciliğinde ayrım gözetmeksizin her bir vatandaşın belediye hizmetlerinden eşit bir şekilde faydalanacağını belirttik. Yine HÜDA PAR belediyeciliğinde, belediye işlemlerinin şeffaflıkla yürütüleceğinin ve vatandaşlarımız için ulaşılabilir ve hesap sorulabilir bir belediye yönetimi anlayışının tesis edileceğinin sözünü verdik. Bundan sonra da çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğimizin sözünü veriyor, tüm halkımızın önümüzdeki yerel seçimde bu sefer HÜDA PAR diyerek bizlere destek vermelerini bekliyoruz." dedi. (İLKHA)