HÜDA PAR'ın belediyecilik anlayışıyla deprem bölgesindeki sorunların daha hızlı ve güvenli bir şekilde ortadan kalkacağına vurgu yapan Yetiş, belediyelerin herkese ve her kesime adalet  çerçevesinde yaklaşması gerektiğini belirtti.

Ağrı'nın en genç belediye başkan adayı temaslarını sürdürüyor Ağrı'nın en genç belediye başkan adayı temaslarını sürdürüyor

"Halkımızın deprem öncesi ve sonrası çektiği sıkıntıların farkındayız"

Adıyaman'ın sorunlarının farkında olduklarını dile getiren Yetiş, "Adıyaman'ın sorunlarını biliyoruz, halkımızın deprem öncesi ve sonrası çektiği sıkıntıların farkındayız. Halkımız alternatifsiz değildir, HÜDA PAR'ın adalet eksenli halka hizmet anlayışıyla hareket edeceğinden kimsenin şüphesi olmasın. Adıyaman, depremi ağır yaşamış bir şehir olarak bundan daha fazlasını hak ediyor. Şehrimize, en az çevre illerimizin aldığı hizmet ve daha ötesine taşıyacak bir anlayışla hizmet edeceğiz. Bu şehir hepimizin ve herkes eşit bir şekilde hizmet görmelidir. Halkımız her daim yanı başında görecektir bizleri. Bizler depremin ilk saati itibariyle nasıl halkımızın yanında durup elimizi uzattıysak yönetimimizde de aynı anlayışı belediye hizmetleriyle göreceklerdir." dedi.

"Gençlerimiz geleceğimizdir"

Yarınlara daha güvenle ve kendinden emin gençlerle girmek istediklerini ifade eden Yetiş, "Gençlerimiz geleceğimizdir, geleceğimizi hep birlikte inşa edeceğiz inşallah. Gençlerimizin hayata daha sıkı tutunmaları ve üretken bir gençlik olması için belediyenin bütün imkanlarını seferber edeceğiz. Gençlerimizin sadece maddi dünyalarıyla değil onların manevi hayatlarıyla da ilgili çalışmalarımız olacak. Gençlik kimde ise gelecek onadır şiarıyla gençlerimizi her tür uyarıcı ve uyuşturucu maddeden uzak tutmak adına çalışmalar yapacağız. Halkımızın teveccühüyle belediye seçimlerinden kazanarak çıktığımızda halkımızın parasını yine halkımıza harcamaktan ve onların ayaklarına hizmet götürmekten geri durmayacağız." ifadelerini kullandı. (İLKHA)

Kaynak: ilkha