VİNÇ Haberleri

VİNÇ haberleri ve güncel VİNÇ gelişmeleri, VİNÇ ile ilgili tüm video, VİNÇ fotoğrafları ve VİNÇ haberleri ilkhaberin.com sitemizde


İSLAM DÜNYASI

Siirt-Kurtalan Kara yolunda aynı yöne giden vince arkadan çarpan otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti.

İSLAM DÜNYASI

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde bir fabrikanın çatısını sökmeye çalışan 2 işçi, vinç sepetinin kopması sonucu zemine düştü.

İSLAM DÜNYASI

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde vincin demir sepetinin işçilerin üzerine düşmesi sonucu 1işçi hayatını kaybetti, 1 işçi de ağır yaralandı.

İSLAM DÜNYASI

Mardin’in Nusaybin ilçesinde meydana gelen trafik kazasında sebze yüklü aracın yol kenarına devrilmesi sonucu 1 kişi yaralandı.

İSLAM DÜNYASI

Tayland'ın Nakhon Sawan eyaletinde seyir halindeki bir yolcu treninin, hemzemin geçide sıkışan bir vince çarpması sonucu meydana gelen kazada, trenin...

İSLAM DÜNYASI

Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesinde üzerine su borusu düşen inşaat işçisi hayatını kaybetti.

İSLAM DÜNYASI

İzmir'in Bayraklı ilçesinde reklam tabelası asmak için 10'uncu kata çıkan 2 işçi vincin ipinin kopması sebebiyle düştü. Ağır yaralanan işçiler...

İSLAM DÜNYASI

Siirt'te sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil, Bitlis Çayı'na uçtu. Çayın ortasında mahsur kalan sürücü Hakan Erol (34), otomobilinin üzerine çıkarak tutundu.

Mersin'in Tarsus ilçesinde vinç yardımıyla çekiciye yüklenmek istenen minibüs, halatın kopmasıyla üzerine devrildiği vinç operatörünün ölümüne neden oldu.