sentetik uyuşturucu Haberleri

sentetik uyuşturucu haberleri ve güncel sentetik uyuşturucu gelişmeleri, sentetik uyuşturucu ile ilgili tüm video, sentetik uyuşturucu fotoğrafları ve sentetik uyuşturucu haberleri ilkhaberin.com sitemizde


İSLAM DÜNYASI

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde bir otomobilde yapılan aramada, 3.15 kilogram sentetik uyuşturucu ele geçirildi, 1 kişi tutuklandı.

İSLAM DÜNYASI

İzmir'de, bir tırın lastiğine gizlenmiş 50 kilo 550 gram uyuşturucu ele geçirildi, tır sürücüsü tutuklandı.

İSLAM DÜNYASI

Kocaeli'de düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, 1 kilo 532 gram sentetik uyuşturucu ele geçirildi, 7 şüpheli tutuklandı.

İSLAM DÜNYASI

Samsun'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, aralarında uyuşturucu kullanma suçundan kesinleşmiş cezası bulunanların da olduğu 10 kişi gözaltına alındı.

İSLAM DÜNYASI

Adıyaman'da, üzerlerinde uyuşturucu maddeyle yakalanan 2 şahıs gözaltına alındı.

İSLAM DÜNYASI

Anadolu Otoyolu'nun Düzce kesiminde, durumundan şüphelenilen bir otomobilde yapılan aramada uyuşturucu ele geçirilirken, otomobildeki 3 şüpheli tutuklandı.

İSLAM DÜNYASI

Düzce'de düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, 960 gram sentetik uyuşturucu ve 80 gram toz esrar ele geçirildi, bir kişi tutuklandı.

İSLAM DÜNYASI

Düzce'de düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, 1 kilo 95 gram sentetik uyuşturucu ele geçirildi, 1 kişi gözaltına alındı.

İSLAM DÜNYASI

Prof. Dr. Sevil Atasoy, Türkiye’nin halk sağlığı açısından metamfetamin sorunuyla karşı karşıya olduğunu belirterek, uyuşturucu ve madde kullanımıyla cezadan ziyade...

İSLAM DÜNYASI

Malatya’nın farklı mahallerinde düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında yüklü miktarda sentetik ecza maddesi ele geçirilirken gözaltına alınan 4 kişi tutuklandı.

İSLAM DÜNYASI

Hakkâri'nin Yüksekova ilçesinde yapılan operasyonda, çuvallar içinde 40 kilo 556 gram metamfetamin ele geçirildi.

İSLAM DÜNYASI

Erzurum'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, firari hükümlü biri olmak üzere 2 şüphelinin üzerinde yapılan aramada 226,53 gram sentetik uyuşturucu ve 5...