resim sergisi Haberleri

resim sergisi haberleri ve güncel resim sergisi gelişmeleri, resim sergisi ile ilgili tüm video, resim sergisi fotoğrafları ve resim sergisi haberleri ilkhaberin.com sitemizde


İSLAM DÜNYASI

Mersin'in Tarsus ilçesinde 'İnsan ve Değer Hareketi Tarsus Temsilciliği' tarafından Mescidi Aksa, Filistin-Gazze temalı resim sergisi açıldı.

KÜLTÜR

İstanbul Müftülüğü tarafından düzenlenen "Filistin'de açan İstanbul laleleri gençlere özgürlük” sokak sergisi ve "Diploma" isimli tiyatro gösterimi ile Gazze'de yaşanan...

İSLAM DÜNYASI

Batmanlı öğrenciler Gazze'de siyonist işgalci rejimin katlettiği Filistinli şehitleri ve katliamın boyutunu halka göstermek amacıyla bir resim sergisi düzenledi.

İSLAM DÜNYASI

HÜDA PAR İzmir İl Başkanlığı, "Filistin'e destek, soykırıma hayır! siyonizme lanet" sloganıyla resim sergisi ve basın açıklaması yaptı.

Eğitim

Şırnak'ın Cizre ilçesinde öğrenciler tarafından hazırlanan yıl sonu resim sergisi ziyaretçilerin beğenisini aldı.

YAŞAM

Adıyaman Fatih Anadolu Lisesi öğrencileri 6 Şubat 2023'te meydana gelen ve "Asrın felaketi" olarak adlandırılan depremi tuvale aktararak depremin meydana...

İSLAM DÜNYASI

Siirt Üniversitesi Düşünce ve Medeniyet Topluluğu, Filistin konulu bir resim sergisi düzenleyerek siyonist işgal rejiminin katliamlarına dikkat çekti. Akademisyenler ve...

İSLAM DÜNYASI

Şanlıurfa'da ressam Mustafa Dörtbudak, Gazze'de yaşanan soykırıma sessiz kalmadığını ifade ederek, açtığı resim sergisinden elde edeceği gelirleri Gazze'ye bağışlayacağını belirtti.

İSLAM DÜNYASI

Ankara-Filistin Dayanışma Platformu organizesinde Gazze'de yaşanan vahşetin boyutlarını anlatan fotoğraflar sergilendi.

Çocukların gözünden Gazze'deki insanlık dramına dikkati çekmeyi amaçlayan "Kurşun Geçirmez Düşler: Gazzeli Çocuk Ressamlar Sergisi" ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle devam ediyor.

Yeryüzü Doktorları, hastanelerin hizmet dışı kaldığı Gazze'de yaşananlara Yenikapı metro istasyonunda açtığı "Gazze'nin Yarası Derin" isimli sergi ile dikkat çekiyor.

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde, Mardin merkez ve ilçelerinde bulunan lise öğrencisi ve öğretmenlerin yaptığı Filistin temalı resimlerin sergisi açıldı.