ORMAN YANGINI Haberleri

ORMAN YANGINI haberleri ve güncel ORMAN YANGINI gelişmeleri, ORMAN YANGINI ile ilgili tüm video, ORMAN YANGINI fotoğrafları ve ORMAN YANGINI haberleri ilkhaberin.com sitemizde


İSLAM DÜNYASI

İzmir Menderes'te meydana gelen orman yangınının kontrol altına alındığı bildirildi.

İSLAM DÜNYASI

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İzmir'deki orman yangınlarıyla ilgili 7 şüphelinin gözaltına alındığını, Bolu'da ise 2 şüphelinin tutuklandığını bildirdi.

İSLAM DÜNYASI

Selanik Aristoteles Üniversitesi'nde ekoloji ve orman yangınları profesörü Alexandros Dimitrakopoulos, ülkedeki havanın Mısır'dakine benzemeye başlayacağı konusunda uyardı.

İSLAM DÜNYASI

AFAD, Antalya'daki vatandaşlara, 10 gün boyunca meteorolojik nedenlerle açık alanda ateş yakmamaları konusuna SMS'li uyarı yaptı.

İSLAM DÜNYASI

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, 21 yılda orman alanını 20,8 milyon hektardan 23,4 milyon hektara çıkardıklarını bildirdi.

İSLAM DÜNYASI

Erzurum Valiliği, orman yangınlarının önüne geçebilmek için bu alanlara girişlerin 15 Ekim'e kadar yasaklandığını duyurdu.

İSLAM DÜNYASI

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, ülke genelinde aşırı sıcaklar, bazı bölgelerde de rüzgarın etkili olacağına dikkat çekerek...

İSLAM DÜNYASI

Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde 2 farklı noktada orman yangını başladı.

İSLAM DÜNYASI

Şiddetli yangın nedeniyle Kanada'nın batı eyaleti Alberta'da 6 bin 600 kadar kişi tahliye edildi.

İSLAM DÜNYASI

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altına alındı.

İSLAM DÜNYASI

Şili'de çıkan yangınlar 14 binden fazla evi kül etti veya hasara uğratırken ölü sayısı da 112'ye yükseldi.