NUSEYRAT Haberleri

NUSEYRAT haberleri ve güncel NUSEYRAT gelişmeleri, NUSEYRAT ile ilgili tüm video, NUSEYRAT fotoğrafları ve NUSEYRAT haberleri ilkhaberin.com sitemizde


İSLAM DÜNYASI

İşgalci siyonistlerin gece saatlerinden bu yana Gazze Şeridi'ne düzenlediği bombardımanda en az 18 kişi şehit oldu, onlarca kişi yaralandı.

İSLAM DÜNYASI

İşgalci siyonistlerin 342'nci günde devam ettirdikleri saldırılarda Refah, Zeytun Mahallesi ve Cebaliye kampında 9 kişi şehit oldu.

İSLAM DÜNYASI

Gazze Şeridi'nin farklı bölgelerinde siyonist işgalciler tarafından sivillere yönelik saldırılarda 4 Filistinli şehit oldu, çok sayıda sivil yaralandı.

İSLAM DÜNYASI

Gazze'deki hükümetin Medya Ofisi, işgalci siyonistlerin, meskun kamplardan Nuseyrat'a bir hafta içinde 63 bombardıman gerçekleştirdiğini; saldırılardan 91 kişinin şehit, 251...

İSLAM DÜNYASI

İsrail güçlerinin Gazze Şeridi'nin merkezindeki Nuseyrat'ta bulunan Birleşmiş Milletler'e (BM) ait bir okula düzenlediği saldırıda, 14 sivil şehit oldu.

İSLAM DÜNYASI

Siyonist rejim, 7 Ekim'den bu yana Nusayrat'ta yerinden edilenlerin kaldığı 17 okul ve sığınma merkezini bombaladığı belirtildi.

İSLAM DÜNYASI

Siyonist rejime ait savaş uçaklarının Gazze Şeridi'nde sivillerin sığındığı okulu bombalaması sonucu çoğu çocuk ve kadın olmak üzere 15 Filistinli...

İSLAM DÜNYASI

İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Nasır Kenani, Nuseyrat Kampı’na düzenlenen saldırılarda ABD ve İngiltere'nin parmağı olduğuna dair raporların varlığına işaret ederek,...

İSLAM DÜNYASI

Kassam Tugayları, Gazze Şeridi'nin merkezindeki Nuseyrat mülteci kampından esirlerini kurtarmaya çalışan işgalin, 3 siyonist esiri de öldürdüğünü duyurdu.

İSLAM DÜNYASI

Batman'da binlerce vatandaş, 'Zulme Karşı Kıyamdayız!' temasıyla siyonist işgal rejiminin Gazze'de yardım tır'larını kamuflaj olarak kullanarak Nuseyrat'ta yüzlerce mazlum sivil...

İSLAM DÜNYASI

İşgalci siyonistlerin, Gazze Şeridi'nin çeşitli bölgelerine yönelik saldırılarında 21 kişi şehit oldu, onlarca kişi de yaralandı.

İSLAM DÜNYASI

Yemen'deki Ensarullah, bir İngiliz savaş gemisi ile işgal rejimi bağlantılı 2 ticari gemiyi hedef aldıklarını ve doğrudan isabet sağladıklarını bildirdi.