MÜZAKERE Haberleri

MÜZAKERE haberleri ve güncel MÜZAKERE gelişmeleri, MÜZAKERE ile ilgili tüm video, MÜZAKERE fotoğrafları ve MÜZAKERE haberleri ilkhaberin.com sitemizde


İSLAM DÜNYASI

Dışişleri Bakanlığ makamlarına bilgi aktaran bir HAMAS yetkilisinin, "israil sürekli hedef yükseltiyor. Bu süreç müzakere değil, dayatmadır. Bu yaklaşımla ateşkes...

İSLAM DÜNYASI

HAMAS'ın Siyasi Büro Üyesi Halil el-Hayye, Gazze'de ateşkes ve esir takası için işgal rejimiyle gerçek bir müzakerenin olmadığının altını çizerek,...

İSLAM DÜNYASI

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Ukrayna ile müzakere konusunun, Kursk bölgesine yönelik saldırılardan sonra geçerliliğini yitirdiğini söyledi.

İSLAM DÜNYASI

HAMAS'ın yarın Katar'ın başkenti Doha'da yapılması öngörülen esir takası ve Gazze Şeridi'nde ateşkese yönelik dolaylı müzakerelere katılmayacağı aktarıldı.

İSLAM DÜNYASI

İslami Cihad Genel Sekreter Yardımcısı Muhammed el-Hindi, müzakerelere ilgili gelinen son noktaya ilişkin açıklamalarda bulundu.

İSLAM DÜNYASI

HAMAS, Gazze Şeridi'nde ateşkes için arabulucularla fikir alışverişinde bulunduklarını bildirdi.

İSLAM DÜNYASI

Ukrayna ve Moldova'nın Avrupa Birliği'ne (AB) tam üyeliği için müzakereler resmen başladı.

İSLAM DÜNYASI

HAMAS, kendisi de dahil Filistinli grupların, Filistin halkına karşı soykırım devam ederken, işgal çetesiyle müzakereyi kabul etmeyeceklerini duyurdu.

İSLAM DÜNYASI

HAMAS Siyasi Bürosu Üyesi İzzet El-Rişk, müzakerelerle ilgili nelerin tartışıldığına ilişkin olarak arabuluculardan herhangi bir şey almadıklarını açıkladı.

İSLAM DÜNYASI

ABD merkezli Axios haber sitesi, siyonist işgal rejiminden sözde bir yetkilinin "HAMAS'ın gücü ve kararlılığını yanlış hesapladıklarını itiraf ettiğini" yazdı.

İSLAM DÜNYASI

HAMAS Siyasi Büro üyesi Hüsam Bedran, "Filistinliler olarak tüm uluslararası yasalar tarafından güvence altına alınan hakkımız olan tam bağımsızlığımızı elde...

İSLAM DÜNYASI

Rusya ve Türkiyeli yetkililer, başta Ukrayna krizi olmak üzere bölgesel gelişmeleri Ankara'da yapılan toplantıda ele aldı.