LÜBNAN Haberleri

LÜBNAN haberleri ve güncel LÜBNAN gelişmeleri, LÜBNAN ile ilgili tüm video, LÜBNAN fotoğrafları ve LÜBNAN haberleri ilkhaberin.com sitemizde


İSLAM DÜNYASI

Lübnan Hizbullah'ı Golani Taburu karargahına roketli saldırı düzenlediğini duyurdu.

İSLAM DÜNYASI

Lübnan'da seyir halindeki bir araca işgal İHA'sı tarafından düzenlenen bombalı saldırıda araçtaki 2 kişi şehit oldu

İSLAM DÜNYASI

Hizbullah'ı, işgalin kuzeyindeki Yukarı Celil bölgesine çok sayıda füze fırlattığı belirtildi.

İSLAM DÜNYASI

Lübnan Hizbullahı'nın, işgal altındaki Filistin'in kuzeyinde siyonist işgal askeri mevzilerini vurduğu bildirildi.

İSLAM DÜNYASI

İşgal rejimine ait bir İHA'nın, Suriye-Lübnan sınırı yakınında bir aracı hedef alan saldırısında 4 kişi şehit oldu.

İSLAM DÜNYASI

Cezayir petrol ve gaz şirketi Sonatrach, yakıt sevkiyatının, krizin aşılmasına yardımcı olmak amacıyla enerji sektöründe Lübnan'ı desteklemeyi amaçladığını kaydetti.

İSLAM DÜNYASI

İşgal ordusunun, Lübnan'ın güneyindeki El-Mecadil ve Şeyhayn beldelerine düzenlediği hava saldırılarında 4 kişi yaralandı.

İSLAM DÜNYASI

Birleşmiş Milletler Lübnan Özel Koordinatörlüğü Ofisi (UNSCOL), işgal rejiminin Lübnan’a yönelik saldırısının ardından sınır bölgesindeki gelişmelerin endişe verici olduğunu açıkladı.

İSLAM DÜNYASI

İslami direniş hareketi HAMAS, Lübnan Hizbullahı'nın, işgal rejimimin derinliklerindeki stratejik hedeflere karşı yürüttüğü kapsamlı tepkinin, faşist saldırganlığının yanıtsız kalmayacağının bir...

İSLAM DÜNYASI

İşgal uçakları, Lübnan'a onlarca saldırı düzenledi ve işgal altındaki Filistin'in kuzeyine doğru birçok füze saldırısında bulundu.

İSLAM DÜNYASI

İşgalcilerin sözde Savunma Bakanı Yoav Gallant, Lübnan'a başlattıkları saldırı ve Hizbullah'ın da karşılık vermesi üzerine 48 saat olağanüstü hal ilan...

İSLAM DÜNYASI

Lübnan Hizbullahı, şehit Fuad Şükür'e düzenlenen suikasta misilleme olarak işgal rejimine ilk aşamasının 320 füze ateşlendiğini belirtti.