Kur’an Nesli Platformu Haberleri

Kur’an Nesli Platformu haberleri ve güncel Kur’an Nesli Platformu gelişmeleri, Kur’an Nesli Platformu ile ilgili tüm video, Kur’an Nesli Platformu fotoğrafları ve Kur’an Nesli Platformu haberleri ilkhaberin.com sitemizde


İSLAM DÜNYASI

Kur’an Nesli Platformu tarafından İzmir’de “Hayat Namazla Güzeldir” etkinliği düzenlendi.

İSLAM DÜNYASI

Kur’an Nesli Platformu Bingöl Temsilciliği "Hayat Namazla Güzeldir" programının final etkinliğini yaptı.

İSLAM DÜNYASI

Kur’an Nesli Platformu Kocaeli Koordinatörlüğü tarafından Kocaeli’de düzenlenen “Hayat Namazla Güzeldir” etkinliğinin final programında, onlarca çocuk bir araya geldi.

İSLAM DÜNYASI

Kur’an Nesli Platformu tarafından düzenlenen “Hayat Namazla Güzeldir” etkinliğinin final programında, Mardin’in Kızıltepe ilçesinde onlarca çocuk bir araya geldi.

İSLAM DÜNYASI

Kur’an Nesli Platformu tarafından Mardin’in Midyat ve Dargeçit ilçelerinde düzenlenen “Hayat Namazla Güzeldir” etkinliği, yoğun katılımla gerçekleşti.

İSLAM DÜNYASI

Mardin’in Nusaybin ilçesinde Kur’an Nesli Platformu tarafından düzenlenen “Hayat Namazla Güzel” temalı etkinlik, ilçenin tarihi Zeynel Abidin Camii’nde düzenlendi.

Kur’an Nesli Platformu Bingöl İl Temsilciliği, Regaib Kandili ve üç ayların başlaması münasebetiyle paylaştığı mesajda; üç ayların istiğfar, tefekkür ve...