Kocaeli Haberleri

Kocaeli haberleri ve güncel Kocaeli gelişmeleri, Kocaeli ile ilgili tüm video, Kocaeli fotoğrafları ve Kocaeli haberleri ilkhaberin.com sitemizde


İSLAM DÜNYASI

Kur’an Nesli Platformu Kocaeli Koordinatörlüğü tarafından Kocaeli’de düzenlenen “Hayat Namazla Güzeldir” etkinliğinin final programında, onlarca çocuk bir araya geldi.

İSLAM DÜNYASI

TEM otoyolunda durdurulan 3 araçtan 101 adet ruhsatsız tabanca ve çok sayıda mühimmat çıktı. Olayla ilgili 5 şüpheli tutuklandı.

İSLAM DÜNYASI

Kocaeli'de, işçileri taşıyan minibüs ile otomobilin çarpıştığı kazada 7 kişi yaralandı.

İSLAM DÜNYASI

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde kamyonet ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 1 kişi hayatını kaybetti,1 kişi yaralandı.

İSLAM DÜNYASI

Kocaeli'de bariyerlere çarpan otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

İSLAM DÜNYASI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Kocaeli, Sakarya, Düzce, Zonguldak ve Bartın çevreleri için kuvvetli yağış uyarısında bulunuldu.

İSLAM DÜNYASI

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1'i ağır 3 kişi yaralandı.

İSLAM DÜNYASI

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde tarihi eser niteliğinde olduğu değerlendirilen objeler ve 55 sikke ele geçirildi, 2 kişi gözaltına alındı.

İSLAM DÜNYASI

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

İSLAM DÜNYASI

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde bir araçta yapılan aramada, tarihi eser niteliğinde olduğu değerlendirilen 24 obje ve 88 sikke ele geçirildi, 2...

İSLAM DÜNYASI

Olumsuz hava ve deniz şartları nedeniyle yaşanabilecek can kayıplarının önlenmesi adına Kandıra'da denize girmek yasaklandı.

İSLAM DÜNYASI

Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde olumsuz hava koşulları nedeniyle denize girmek yasaklandı.