kavga Haberleri

kavga haberleri ve güncel kavga gelişmeleri, kavga ile ilgili tüm video, kavga fotoğrafları ve kavga haberleri ilkhaberin.com sitemizde


İSLAM DÜNYASI

Muğla'nın Fethiye ilçesinde iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 13 kişi yaralandı.

İSLAM DÜNYASI

Malatya'da önceden aralarında husumet bulunan 2 şahıs arasında çıkan tartışma silahlı ve bıçaklı kavgaya dönüştü. Kavgada bir şahıs silahla kendisine...

İSLAM DÜNYASI

Malatya’nın merkez Yeşilyurt ilçesinde komşular arasında bina tadilatı nedeniyle çıkan tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü. Olayda 3’ü bıçak, 2’si darp edilmesi...

İSLAM DÜNYASI

Ankara'da komşular arasında çıkan silahlı kavgada 3 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.

İSLAM DÜNYASI

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde yol verme nedeniyle iki grup arasında yaşanan kavgada 3 kişi yaralandı.

İSLAM DÜNYASI

Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesinde iki grup arasında çıkan silahlı kavgada bir kişi hayatını kaybederken, bir kişi de yaralandı.

İSLAM DÜNYASI

Mardin’in Nusaybin ilçesinde esnaf arasında anlaşmazlık sonucunda kavga çıktı.

İSLAM DÜNYASI

Merkez Battalgazi ilçesinde minibüs şoförü ile bir yolcu arasında çıkan tartışmada kan aktı. Minibüs şoförü silahla vurularak yaralandı.

İSLAM DÜNYASI

Dicle Elektrik, Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçesinde kaçak tarama yapan saha personeli ile vatandaşlar arasında çıkan arbede de iki kişi yaralandı.

İSLAM DÜNYASI

Kayseri'de, akraba oldukları belirtilen iki aile arasında çıkan kavgada 6 kişi yaralandı.

İSLAM DÜNYASI

Mardin’in Nusaybin ilçesinde iki grup arasında çıkan kavgada, 1 kişi yaralandı. Polis, grubu dağıtmak için havaya ateş etti.

İSLAM DÜNYASI

Malatya'nın Battalgazi ilçesinde çıkan iki ayrı kavgada biri ağır 3 kişi yaralandı. Kavgaya karışan 3 kişi de gözaltına alındı.