IRAK Haberleri

IRAK haberleri ve güncel IRAK gelişmeleri, IRAK ile ilgili tüm video, IRAK fotoğrafları ve IRAK haberleri ilkhaberin.com sitemizde


İSLAM DÜNYASI

Irak'ın kuzeyindeki Kerkük ilinde DAİŞ tarafından düzenlendiği belirtilen saldırıda 2 askerin hayatını kaybettiği 3 askerin de yaralandığı bildirildi.

İSLAM DÜNYASI

Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesi ile Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı ve Münbiç bölgelerinde 6 PKK elemanının öldürüldüğünü belirtti.

İSLAM DÜNYASI

Irak'ın Selahaddin şehrinde bir eve baskın düzenleyen silahlı kişiler, baba ve iki oğlunu öldürdükten sonra evi ve cesetleri ateşe verdi.

İSLAM DÜNYASI

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 1; Suriye'nin kuzeyindeki Barış Pınarı bölgesinde ise 2 PKK elemanının öldürüldüğünü...

İSLAM DÜNYASI

Irak'taki gruplar, işgal altındaki Filistin'in güneyindeki Umm El Raşraş bölgesini İHA ile hedef aldıklarını bildirdi.

İSLAM DÜNYASI

Irak Başbakanı Muhammed Şiya El Sudani, Bağdat'a gelen Lübnan Başbakanı Necib Mikati ile Lübnan ve Filistin'e yönelik saldırıları görüştü.

İSLAM DÜNYASI

Irak’ın kuzeyindeki Hakurk, Gara ve Pençe-Kilit Operasyonu bölgelerinde tespit edilen 9 PKK elemanı öldürüldü.

İSLAM DÜNYASI

Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyine hava harekatı gerçekleştirildiğini duyurdu. Operasyonda 37 hedef imha edildi.

İSLAM DÜNYASI

Irak'ın Erbil kentinde Erbil-Gwer yolu üzerinde bulunan bir petrol rafinerinde yangın çıktı.

İSLAM DÜNYASI

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu ve Hakurk bölgelerinde 3 PKK elemanının öldürüldüğünü belirtti.

İSLAM DÜNYASI

Irak'ta cinsi sapıklara 10 ile 15 yıl arasında hapis cezası verilecek. Hapis cezası öngören yasa tasarısı parlamentoda kabul edildi.

İSLAM DÜNYASI

Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın ve Suriye'nin kuzeyinde düzenlenen operasyonda 3 PKK elemanının öldürüldüğünü belirtti.