havai fişek Haberleri

havai fişek haberleri ve güncel havai fişek gelişmeleri, havai fişek ile ilgili tüm video, havai fişek fotoğrafları ve havai fişek haberleri ilkhaberin.com sitemizde


İSLAM DÜNYASI

Bursa'nın Osmangazi ilçesindeki bir alışveriş merkezinin üst katında çıkan yangında havai fişeklerin patlaması sonucu yangın büyüdü.  

İSLAM DÜNYASI

Şanlıurfa Valiliği, yayınladığı genelgede maytap, patlayıcı oyuncak gibi malzemelerin kullanılması ve satılmasının yasaklandığını, yasağa uymayanlara adli işlem başlatılacağını duyurdu.

İSLAM DÜNYASI

Bulgaristan'da bir havai fişek fabrikasında meydana gelen patlamada 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de yaralandı.

İSLAM DÜNYASI

Filipinler'in Zamboanga kentindeki havai fişek deposunda meydana gelen patlamada çok sayıda kişi hayatını kaybetti ve yaralandı.

İSLAM DÜNYASI

İstanbul'da Arnavutköy Belediye Spor Kulübü'nün kuruluş yıl dönümü nedeniyle yapılan kutlamada atılan havai fişekler bazı binaların çatıları ile ormanlık alanda...

İSLAM DÜNYASI

Batman'da; ev, bahçe ve arazilere yakın yerde havai fişek atarak yangın çıkmasına neden oldukları tespit edilen 3 şahıs, kovalamaca sonucu...

İSLAM DÜNYASI

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde düğünde atılan ve kalabalığın arasına düşen havai fişeğin patlama anı kameralara yansırken olayda 5 kişi yaralandı.

İSLAM DÜNYASI

Şanlıurfa’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 104. yıldönümü dolayısıyla Tarihi Urfa Kalesi'nde "Kurtuluş" temalı ışık ve lazer gösterisi gerçekleştirildi.

İSLAM DÜNYASI

Hindistan'ın Madhya Pradesh eyaletinde bulunan bir havai fişek fabrikasında meydana gelen patlamada 11 kişi hayatını kaybetti, 65 kişi de yaralandı.

İSLAM DÜNYASI

Tayland'da, bir havai fişek fabrikasında meydana gelen patlamada, 15 işçi öldü.

Nijerya'da güvenlik sorunları nedeniyle havai fişek kullanımına yasak getirildi.