göçmen kaçakçısı Haberleri

göçmen kaçakçısı haberleri ve güncel göçmen kaçakçısı gelişmeleri, göçmen kaçakçısı ile ilgili tüm video, göçmen kaçakçısı fotoğrafları ve göçmen kaçakçısı haberleri ilkhaberin.com sitemizde


İSLAM DÜNYASI

Muğla'nın Datça ilçesi açıklarında tekne içinde 6 göçmen kaçakçılığı şüphelisi ile birlikte 34 düzensiz göçmen yakalandı.

İSLAM DÜNYASI

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul’da göçmen kaçakçılığı organizatörleri ve düzensiz göçmenlere yönelik düzenlenen "Kalkan-26" operasyonuna ilişkin paylaşımda bulundu.

İSLAM DÜNYASI

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, son bir hafta içerisinde gerçekleştirilen operasyonlarda 149 göçmen kaçakçısının yakalandığını açıkladı.

İSLAM DÜNYASI

Şanlıurfa merkezli 4 ilde düzenlenen göçmen kaçakçılığı operasyonunda gözaltına alınan 8 şüpheli tutuklandı.

İSLAM DÜNYASI

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Hatay'da göçmen kaçakçılarına yönelik düzenlenen operasyonda 13 şüphelinin yakalandığını belirtti.

İSLAM DÜNYASI

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 4 ilde düzenlenen operasyonda 3 organize suç örgütünün çökerildiğini ve 22 şüphelinin yakalandığını belirtti.

İSLAM DÜNYASI

Göçmen Kaçakçılığı Organizatörlerine yönelik düzenlenen operasyonlarda 42 kişi gözaltına alındı.

İSLAM DÜNYASI

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 2023 yılı genelinde gerçekleştirilen düzensiz göçle mücadele operasyonlarının rakamlarını açıkladı. Bakan Yerlikaya, "Göçmen kaçakçılığı organizatörlerine yönelik...

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 20 ilde düzenlenen Kalkan-5 operasyonunda 74 göçmen kaçakçısı ve bin 510 düzensiz göçmenin yakalandığını açıkladı.

Şanlıurfa'da, yasa dışı yollardan Türkiye'ye girdiği belirlenen 129 düzensiz göçmen yakalanırken 15 göçmen kaçakçısı da tutuklandı.

​​​​​​​İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 37 ilde Kalkan-4 operasyonu düzenlendiğini duyurdu. Yerlikaya, operasyonlarda 9️2️ göçmen kaçakçılığı organizatörü ve 4️ bin 5️6️8️...