Cezayir Haberleri

cezayir haberleri ve güncel cezayir gelişmeleri, cezayir ile ilgili tüm video, cezayir fotoğrafları ve cezayir haberleri ilkhaberin.com sitemizde


İSLAM DÜNYASI

Cezayir Anayasa Mahkemesi, 7 Eylül'de yapılan cumhurbaşkanlığı seçimlerinde mevcut cumhurbaşkanı 78 yaşındaki Abdulmecit Tebbun'un zaferini ilan etti.

İSLAM DÜNYASI

Cezayir Seçim Kurulu, cumhurbaşkanlığı seçimlerinde mevcut Cumhurbaşkanı Abdülmecid Tebbun'un yeniden cumhurbaşkanı seçildiğini duyurdu.

İSLAM DÜNYASI

Cezayir'de 3 adayın yarıştığı cumhurbaşkanlığı seçimi için oy verme işlemi sona erdi.

İSLAM DÜNYASI

Cezayir'de halk, cumhurbaşkanlığı seçimi için bugün sandık başına gidiyor.

İSLAM DÜNYASI

Cezayir'de halk, yarın cumhurbaşkanlığı seçimi için sandık başına gidecek.

İSLAM DÜNYASI

Cezayir, Filistin'deki yeni saldırılar nedeniyle BM Güvenlik Konseyi'nin acil toplanmasını talep etti.

İSLAM DÜNYASI

Cezayir petrol ve gaz şirketi Sonatrach, yakıt sevkiyatının, krizin aşılmasına yardımcı olmak amacıyla enerji sektöründe Lübnan'ı desteklemeyi amaçladığını kaydetti.

İSLAM DÜNYASI
İSLAM DÜNYASI

Cezayir Cumhurbaşkanı Abdülmecid Tebbun, Mısır ile Gazze Şeridi arasındaki kara sınırlarının yeniden açılması halinde ülkesinin Gazze'de 20 günde 3 hastane...

İSLAM DÜNYASI

1990'ların ortasında Cezayir'de hükümet ile radikaller arasındaki silahlı çatışma nedeniyle kesintiye uğrayan Cezayir-Tunus tren seferleri yenide başlıyor.

İSLAM DÜNYASI

Cezayir Cumhuriyeti ile Fas Krallığı arasındaki sınır anlaşmazlığına neden olan Batı Sahra bölgesinin Fransa tarafından tanınması, Cezayir tarafından şiddetle kınandı.

İSLAM DÜNYASI

Cezayir Cumhurbaşkanı Abdülmecid Tebbun, aktif görevdeki askeri personelin kamu idarelerinde veya "stratejik ve hassas" sektörlerde sivil pozisyonlara atanmasına izin veren...