bonzai Haberleri

bonzai haberleri ve güncel bonzai gelişmeleri, bonzai ile ilgili tüm video, bonzai fotoğrafları ve bonzai haberleri ilkhaberin.com sitemizde


İSLAM DÜNYASI

İstanbul'dan Batman'a gelen bir şahsın üzerinde yapılan aramada bir kilo 36 gram bonzai maddesi ele geçirildiği bildirildi.

İSLAM DÜNYASI

Manisa'da düzenlenen operasyonda çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi, 3 kişi gözaltına alındı.

İSLAM DÜNYASI

Şanlıurfa'da uyuşturucuyla mücadele kapsamında şüpheli şahısların yapılan üst aramasında uyuşturucu madde ele geçirildi. Olaya ilişkin 4 şüpheli gözaltına alındı.

İSLAM DÜNYASI

Manisa İl Jandarma Komutanlığına bağlı İstihbarat ve KOM Şube Müdürlüğü tarafından yapılan uyuşturucu operasyonunda, esrar ile binlerce uyuşturucu hap ele...

İSLAM DÜNYASI

Eskişehir'de, aracında uyuşturucu madde ele geçirilen şahıs, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İSLAM DÜNYASI

Isparta'nın Gönen ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 3 kişi tutuklandı.

İSLAM DÜNYASI

Şanlıurfa'da gerçekleştirilen 3 farklı uyuşturucu operasyonunda 6 şüpheli gözaltına alındı.

İSLAM DÜNYASI

Tekirdağ Kapaklı'da İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, 3 şahıs gözaltına alındı.

İSLAM DÜNYASI

Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı unsurlarınca yapılan çalışmalar sonucunda uyuşturucu satışı yaptığı tespit edilen şahıs, resmi makamlarca tutuklandı.

İSLAM DÜNYASI

Şanlıurfa'da sokak satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirilirken, 1 şahıs gözaltına alındı.

İSLAM DÜNYASI

Şanlıurfa'da son 1 haftada düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 22 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından iki ayrı ikamette yapılan operasyonda, uyuşturucu madde bonzai ele geçirildi.