bitlis Haberleri

bitlis haberleri ve güncel bitlis gelişmeleri, bitlis ile ilgili tüm video, bitlis fotoğrafları ve bitlis haberleri ilkhaberin.com sitemizde


KÜLTÜR

Bitlis’in Tatvan, Ahlat ve Güroymak ilçeleri arasında yer alan Nemrut Krater Gölü, yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı olurken, bölgedeki...

KÜLTÜR

Bitlis’te Kur'an Nesli Platformu öncülüğünde düzenlenen "Hayat Namazla Güzeldir" etkinliğinde çocuklar, ellerinde pankart ve Filistin bayrağıyla Gazzeli çocuklar için yürüyüş...

İSLAM DÜNYASI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Terörün karanlık gölgesi, doğu ve güneydoğu illerimizden çekildikçe şehirlerimizin potansiyeli ortaya çıkmaktadır." dedi.

İSLAM DÜNYASI

Bitlis’te, Gazze’ye yönelik devam eden katliam ve soykırımlara tepki göstermek ve destek olma amacıyla Peygamber Sevdalıları öncülüğünde basın açıklaması düzenlendi.

İSLAM DÜNYASI

Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Bitlis'e gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, devam eden Tatvan Çevre Yolu'nda incelemelerde bulundu.

İSLAM DÜNYASI

Bitlis merkez 8 Ağustos Tüneli'nde meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.

İSLAM DÜNYASI

Bitlis'te sosyal medya ve sahte internet sitelerinden otomobil yedek parçası satışı bahanesiyle vatandaşı dolandıran 4 şüpheli yakalandı.

İSLAM DÜNYASI

Aralarında Diyarbakır ve Antalya'nın da olduğu 12 kentte geçici süreyle gösteri yürüyüşü ve açık hava toplantıları yasaklandı.

İSLAM DÜNYASI

siyonist işgal çetesinin Gazze'de yaptığı soykırım ve katliama tepki göstermek amacıyla STK'lar öncülüğünde yürüyüşe geçen halk, küresel intifada çağrısı yaptı.

İSLAM DÜNYASI

İşgal çetesinin Refah'a düzenlediği saldırı sonrası yaptığı soykırıma tepki göstermek amacıyla Bitlis'te araç konvoyu düzenlenerek, basın açıklaması yapıldı.

İSLAM DÜNYASI

Bitlis- Van yolunda sürüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği minibüs şarampole devrildi. Kazada Bir kişi hayatını kaybederken, 11 kişi yaralandı.

İSLAM DÜNYASI

Bitlis Eren Üniversitesi İdeal Gençlik Kulübü tarafından düzenlenen "Gazze" adlı fotoğraf sergisi yoğun ilgi gördü.