Avrupa yetim eli Haberleri

avrupa yetim eli haberleri ve güncel avrupa yetim eli gelişmeleri, avrupa yetim eli ile ilgili tüm video, avrupa yetim eli fotoğrafları ve avrupa yetim eli haberleri ilkhaberin.com sitemizde


Eğitim

Uluslararası yardım kuruluşu Avrupa Yetim Eli, 2024-2025 eğitim-öğretim yılında ihtiyaç sahibi öğrencilere eğitim desteğinde bulunmak amacıyla, Adana'da kırtasiye yardımı yaptı.

İSLAM DÜNYASI

Avrupa Yetim Eli, Yemen'de devam eden yağışlar nedeniyle zor günler geçiren halka gıda paketi, battaniye ve nakdi yardımda bulundu.

İSLAM DÜNYASI

Uluslararası yardım kuruluşu Avrupa Yetim Eli, 2024-2025 eğitim-öğretim yılında ihtiyaç sahibi öğrencilere eğitim desteğinde bulunmak amacıyla Şanlıurfa’da kırtasiye yardımı yaptı.

İSLAM DÜNYASI

Avrupa Yetim Eli, Kuzey Makedonya'nın Strumica kentine bağlı farklı bölgelerde sünnet programı düzenledi.

İSLAM DÜNYASI

Avrupa Yetim Eli, yıllardır geleneksel hale gelen sünnet organizasyonu kapsamına bu sene de Kuzey Makedonya'da yüzlerce çocuğu sünnet ettirecek.

İSLAM DÜNYASI

Avrupa Yetim Eli, Kurban Bayramı kapsamında Afganistan'da düzenlediği kurban organizasyonu ile yüzlerce kurbanlık hayvanın etini binlerce ihtiyaç sahibine ulaştırdı.

İSLAM DÜNYASI

Avrupa Yetim Eli, dünya genelinde yetim, öksüz ve muhtaçlara yönelik yardım faaliyetlerini aralıksız sürdürüyor.

İSLAM DÜNYASI

İşgal çetesi tarafından Gazze soykırımında şehid edilen dedesinin "Ruhumun ruhu" dediği küçük Rim'in adını Avrupa Yetim Eli, Etiyopya'da açacağı su...

İSLAM DÜNYASI

Avrupa Yetim Eli, Etiyopya'da insani yardım çalışmalarını sürdürerek ihtiyaç sahiplerine nakdi ve giyim yardımında bulundu.

İSLAM DÜNYASI

Avrupa Yetim Eli, Etiyopya'da hayırseverlerin desteğiyle ihtiyaç sahibi engellilere tekerlekli sandalye dağıtarak insani yardımlarına devam ediyor.

İSLAM DÜNYASI

Afrika'nın temel ihtiyaçlarından biri olan temiz suya erişimde yaşanan zorluklara çözüm olmak amacıyla Avrupa Yetim Eli, Etiyopya'da hayırseverin sponsorluğuyla yapılan...

İSLAM DÜNYASI

İhtiyaç sahibi çocukların eğitimine destek amacıyla Etiyopya'da bir okula kırtasiye yardımında bulunuldu. Azerbaycan'dan gelen Dr. Gülşen Dikmen ve Dr. Cavid...