Arap birliği Haberleri

arap birliği haberleri ve güncel arap birliği gelişmeleri, arap birliği ile ilgili tüm video, arap birliği fotoğrafları ve arap birliği haberleri ilkhaberin.com sitemizde


İSLAM DÜNYASI

Arap Birliği, Gazze Şeridi'ne yönelik saldırıları ve Batı Şeria'da yasa dışı yerleşim yerlerini genişletme planını görüşmek üzere yarın olağanüstü toplanacak.

İSLAM DÜNYASI

Arap Birliği, Norveç, İspanya ve İrlanda'nın Filistin devleti konusunda attığı adımı memnuniyetle karşıladığını duyurdu.

İSLAM DÜNYASI

Afrika Birliği (AfB), işgal rejiminin Refah kentine yönelik saldırılarını "şiddetle kınadığını" duyurdu.

İSLAM DÜNYASI

Arap Birliği, ABD ve Avrupa Birliği ülkelerine işgal rejimine silah ve mühimmat ihracatını durdurma çağrısında bulundu.

İSLAM DÜNYASI

Arap Birliği Genel Sekreteri Ahmed Ebu Gayt, Gazze Şeridi'ndeki halkın "soykırıma maruz bırakıldığını ve buna kayıtsız kalmanın insanlık için bir...

İSLAM DÜNYASI

Arap Birliği, Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'nden (BMGK), Gazze Şeridi'ne yönelik saldırıların durdurulması için bağlayıcı karar alması çağrısı yaptı.

İSLAM DÜNYASI

Arap Birliği, bakanlar düzeyinde yaptığı toplantıda, Somali'nin egemenliğine yönelik ihlalleri reddetti.

İSLAM DÜNYASI

Arap Birliği, Somali ile Etiyopya arasındaki gerilimi görüşmek üzere bakanlar düzeyinde toplantı yapacak.

Arap Birliği, Güney Afrika'nın işgal rejimine karşı Uluslararası Adalet Divanı'nda (UAD)  soykırım davasına tam destek verdiğini açıkladı.

Arap Birliği Genel Sekreteri Ahmed Ebu Gayt, BMGK'da kabul edilen Gazze karar tasarısının ateşkes içermediğini açıkladı.