İSLAM DÜNYASI

Gençler, Gazze'deki katliam ve soykırıma dikkat çekmek için pedal çevirdi

Bursa'da, işgalci siyonist çetesinin Gazze'de uyguladığı soykırımı protesto etmek için bir araya gelen HÜDA PAR Bursa Gençlik Kolları "Gazze İçin Sen de Pedal Çevir" temasıyla bisiklet turu düzenledi. Gerçekleşen etkinliğe HÜDA PAR Gençlik Politikaları Başkanı ve Mersin Milletvekili Faruk Dinç ile HÜDA PAR Gençlik Kolları Başkanı Hamdullah Er de katıldı.

HÜDA PAR Bursa Gençlik Kolları tarafından işgalci siyonistlerin gerçekleştirdiği soykırımı protesto edip Filistin halkına destek olmak için "Gazze İçin Sen de Pedal Çevir" çağrısıyla etkinlik düzenledi.

Etkinlik kapsamında Merkez Osmangazi Botanik Parkta bir araya gelen gençler, "Filistin lehine, israil aleyhine sloganlar attı. Bisikletlerinin önlerine Filistin bayrakları asan HÜDA PAR üye ve gönüllüleri, Botanik Parkı içerisinde yaklaşık 2,5 kilometre pedal çevirdi.

"Gazze İçin Sen de Pedal Çevir" etkinliğine HÜDA PAR Gençlik Politikaları Başkanı ve Mersin Milletvekili Faruk Dinç ile HÜDA PAR Gençlik Kolları Başkanı Hamdullah Er'de pedal çevirerek destek verdiler.

Sık sık sloganların attığı etkinlikte parkta bulunan bazı vatandaşlarda alkışlarla destek verirken, bazı vatandaşlarda telefonlarla o anları kayda aldılar. (İLKHA)