Vartana Geçici Prefabrik Evlerinde düzenlenen kermese, depremzede vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Rusya, Kursk bölgesinde ilerleyişini sürdürüyor Rusya, Kursk bölgesinde ilerleyişini sürdürüyor

Kermes sorumlusu Mehmet Arslan, "Bu kermesi düzenlememizin amacı 7 Ekim'den bu yana siyonist Yahudilerin zulmü altında inim inim inleyen Müslüman din kardeşlerimizin yaralarına bir nebze de olsa merhem olmak için düzenledik. Vartana Prefabrik Kent yöntemi olarak düzenlediğimiz kermese katılım sağlayan, destek olan, destek olmak isteyip te olamayan herkese teşekkür ediyorum." dedi.

"Gazze seçime kurban edilmesin"

Kermese destek sunan depremzedelerden Merve Kızılay, "Bizler depremzedeler olarak Gazzeli kardeşlerimiz için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Biz mağduriyetin ne olduğunu bildiğimiz için Gazzeli kardeşlerimizin elinden tutmaya çalışıyoruz. Yapılan bu çalışmalar seçime kurban edilmemelidir. Filistin, hiçbir şekilde seçime kurban edilmesin." ifadelerini kullandı.

"Gazze halkı unutulmamalıdır"

Gazze halkının unutulmaması gerektiğini dile getiren Murat Kılınç, "Depremzede kardeşlerimiz, Gazze için güzel bir etkinlik yapmışlar. Biz de elimizden gelen desteği sunduk. Filistin için düzenlenen bu kermese destek olmalıyız. Önümüzde bir seçim var. bu seçim çalışmalarından dolayı Gazze halkı unutulmamalıdır." şeklinde konuştu. (İLKHA)

Kaynak: ilkha