Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Hava Sıcaklığı: Kuzey ve iç kesimlerde 2 ila 5 derece azalacağı tahmin ediliyor.

Siirt’te uyuşturucu operasyonu: Esrar ve Ecstasy ele geçirildi Siirt’te uyuşturucu operasyonu: Esrar ve Ecstasy ele geçirildi

Karadeniz: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve karla karışık yağmurlu, Rüzgar: Batı Karadeniz'de kuzey ve kuzeybatıdan, ilk saatlerde batısı kuzeydoğudan 3 ila 5; Doğu Karadeniz'de batı ve kuzeybatı, doğusu kuzeydoğudan 3 ila 5, batısı ilk saatlerde 5 ila 7 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0 m, sabah saatlerinde doğusu 3,0 m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

Marmara: Parçalı bulutlu, Rüzgar: Kuzey ve kuzeydoğudan 4 ila 6, sabah 3 ila 5 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0 m, ilk saatlerde 2,5 m, Görüş: İyi.

Ege: Parçalı ve çok bulutlu, kuzeyi aralıklı sağanak yağışlı, Rüzgar: Kuzey Ege'de kuzey ve kuzeydoğudan 5 ila 7, öğle saatlerinde kuzeyi ile zamanla geneli 4 ila 6; Güney Ege'de kuzey ve kuzeybatıdan 5 ila 7, açıkları yer yer 8 kuvvetinde, Dalga: 1,5 ila 2,5 m yer yer 3,0 m, açıkları yer yer 3,5 m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

Akdeniz: Parçalı ve çok bulutlu, yer yer sağanak yağışlı, Rüzgar: Batı Akdeniz'de kuzey ve kuzeybatıdan 3 ila 5, Antalya Körfezi sabah saatlerinde ilk saatlerde 4 ila 6; Doğu Akdeniz'de kuzey ve kuzeydoğudan 3 ila 5 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0 m, ilk saatlerde Antalya Körfezi 2,5 m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

Van Gölü: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı karla karışık yağmur ve kar yağışlı; Rüzgar: Batı ve kuzeybatıdan 4 ila 6, öğle saatlerinden itibaren 3 ila 5 kuvvetinde, Dalga: 0,25 ila 1,0 m; Görüş: İyi, yağış anında orta. (İLKHA)

Kaynak: ilkha