Yerel seçim

Çankaya Belediye Başkan adayı Alpsoy, esnafa HÜDA PAR'ın adil belediyecilik anlayışını anlattı

Ankara'nın merkez ilçesi Çankaya'da seçim çalışmalarını sürdüren HÜDA PAR Çankaya Belediye Başkan adayı Emine Alpsoy, esnaf ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor.

Yerel seçim çalışmaları için yoğun mesai harcayan HÜDA PAR'ın belediye başkan adayları, 31 Mart 2024'te yapılacak olan seçimler öncesinde ziyaretlerine ara vermeksizin devam ediyor.

Ankara'nın tüm ilçe belediye adayları esnaf ve vatandaşlara yönelik gerçekleştirdiği ziyaretlerle temaslarını sürdürüyor. Yapılan ziyaretlerde HÜDA PAR'ın misyon ve vizyonlarıyla ilgili Ankaralılar bilgilendiriliyor.

HÜDA PAR Çankaya Belediye Başkan adayı Emine Alpsoy seçim çalışmaları kapsamında Çankaya ilçesinin Kızılay semtinde bulunan esnaf ve Çankaya Belediyesi çevresinde bulunan esnafı dolaşarak sorun ve sıkıntılarını dinledi.

Esnafın sorunlarını büyük bir dikkatle dinleyen Alpsoy, not aldırdığı sorunlara yönelik partisinin çözüm önerilerini ve HÜDA PAR'ın 'Yönetimde Adil Belediyecilik' anlayışını dile getirdi.

Yaptığı esnaf ziyareti sonrası İLKHA muhabirine konuşan Emine Alpsoy, "Biz bugün de esnaf ziyaretimizi yaptık. Halkımız ile tanıştık, sıkıntılarını dinledik. Halkımızın ekonomiyle ilgili çok ciddi sıkıntıları var. Esnafımızın tüm sıkıntılarını not aldık. Esnafımıza HÜDA PAR'ın adil belediyecilik anlayışını anlattık. Belediyecilikle ilgili fikir ve düşüncelerimizi belirttik. HÜDA PAR olarak adalet, hakkaniyet, liyakat, emanet ve ehliyet ilkeleriyle hareket edeceğimizi belirttik. HÜDA PAR'ın misyonunu ve belediyelere dair projelerimizi de anlattık. Halkımızdan olumlu yaklaşımlar aldık. Çoğunun teveccühüne de mazhar olduk." ifadelerine yer verdi. (İLKHA)