Yerel seçim çalışmaları için yoğun mesai harcayan HÜDA PAR'ın belediye başkan adayları, 31 Mart 2024'te yapılacak olan seçimler öncesinde ziyaretlerine ara vermeksizin devam ediyor.

Bursa'nın tüm ilçe belediye adayları esnaf ve vatandaşlara yönelik gerçekleştirdiği ziyaretlerle temaslarını sürdürüyor. Yapılan ziyaretlerde HÜDA PAR'ın misyon ve vizyonlarıyla ilgili Bursalılar bilgilendiriliyor.

HÜDA PAR Gürsu Belediye Başkan adayı Zekeriya Aslım, seçim çalışmaları kapsamında Gürsu ilçesinin Kurtuluş ve Atatürk Caddesi'nde bulunan esnaf ve Gürsu Belediyesi çevresinde bulunan esnafı dolaşarak sorun ve sıkıntılarını dinledi.

Esnafın sorunlarını dinleyen Aslım, partisinin çözüm önerilerini ve HÜDA PAR'ın 'Dürüst Belediyecilik' anlayışını dile getirdi.

Vatandaş ve esnafla görüşen Aslım, seçimlerde 'Bu Sefer HÜDA PAR' demelerini talep etti.  

HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanı Polat: Medeniyet şehrini yeniden inşa edelim HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanı Polat: Medeniyet şehrini yeniden inşa edelim

Kendilerine yapılan ziyaretten dolayı memnun kaldıklarını dile getiren esnaf, HÜDA PAR'ı yakından takip ettiklerini belirttiler.

HÜDA PAR Gürsu Belediye Başkan adayı Zekeriya Aslım, aynı zamanda esnaf ve vatandaşların Ramazan-ı Şerifini de tebrik etti. (İLKHA)

Kaynak: ilkha