Battalgazi Belediyesi tarafından düzenlenen "Mahalle Sizin, Söz Sizin" programı kapsamında Yıldıztepe Mahallesi'nde gerçekleştirilen toplantıya, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın ve AK Parti Malatya İl Başkanı Namık Gören katıldı. Toplantıda, mahalle sakinlerinin talepleri ve beklentileri dinlendi. Mahalle Muhtarı Bayram Alışık da mahalledeki eksiklikleri dile getirerek belediye başkanlarına verilen hizmetler için teşekkür etti.

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, toplantıda yaptığı konuşmada, her hafta düzenlenen "Mahalle Sizin, Söz Sizin" buluşmalarının önemine değinerek, "Bugün her hafta gerçekleştirdiğimiz mahalle buluşmamız için toplandık. Yıldıztepe Mahallemizin eksiklerini ve sorunlarını not alacağız. Hem Büyükşehir Belediye Başkanımız hem de bizler, bu sorunları çözüme kavuşturmak için çalışacağız," dedi. Başkan Taşkın, mahalleye yapılacak yatırımlar hakkında da bilgi vererek, "Halı saha sözümüz var. Büyükşehir Belediyemiz ile bu projeyi birlikte gerçekleştireceğiz. Semt konağı uzun vadeli bir projemiz, onu da hayata geçireceğiz. Asfalt ve kaldırım eksikliklerini de belediye olarak tamamlayacağız," ifadelerini kullandı. Programın başlığını hatırlatarak sözlerine devam eden Taşkın, "Tabii bu programın başlığı 'Söz Sizin'. Biz buraya sizleri dinlemeye geldik. Tekrardan katılımınız için teşekkür ediyorum," diye konuştu.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er de konuşmasında, seçim öncesi oluşturulan sinerji ve güç birliğinin devam ettiğini vurgulayarak, kentteki sorunların büyük olduğunu ifade ederek, "Her platformda söylüyoruz; Malatya'mızda sıkıntılar büyük. Ancak bu ekip, bu sorunların üstesinden gelecek. Son 1 ay içinde rezerv alan ihalelerini hızlandırdık ve diğer projelerimizi de aynı şekilde takip ediyoruz. Şu an 3 bin konutumuz kura için hazır. Ekim ayı sonu itibariyle 8 bin konutumuz daha hazır olacak," diye ekledi. Başkan Er, sürecin zorluklarına da dikkat çekerek, "Kolay değil, büyük bir yıkım ve yeniden inşa süreci yürütüyoruz. Şu an en büyük ihtiyacımız zaman. Sizlerden biraz sabır istiyoruz, bizler de çok çalışarak sıkıntıları bir an önce aşacağız," şeklinde konuştu.

Yıldıztepe Mahallesi Muhtarı Bayram Alışık ise mahalledeki sorunları dile getirerek, "Mahallemizi ziyarete gelen başkanlarımıza ve il başkanımıza teşekkür ediyorum. Bu tür toplantıların sık sık yapılması, halkımıza moral oluyor. Milletimizin beklentileri var ve siyasiler ile belediyelerin bizleri ziyaret etmesini istiyorlar. Bu beklentileri karşıladıkları için teşekkür ediyorum." dedi. (İLKHA) 

Samsun'da uyuşturucu operasyonu: 5 gözaltı Samsun'da uyuşturucu operasyonu: 5 gözaltı
Kaynak: ilkha